I väntan på Google I/O-konferensen, vad sägs om en omgång flipperspel?

Google I/O Pinball© (Bild: Google)

uppströms dess I/O-konferensbjuder jätten Google in Internetanvändare att spela flipperspel.

Jätten har precis lanserat ett flipperspel som kan spelas från din webbläsare, på en dator såväl som på en smartphone eller surfplatta.

Flipperspel enligt Google

Det fanns en tid då flipperspelet fick ett ganska otroligt betyg, och du kanske minns Flipper FXav Devil’s Crusheller av Pro flipperspel…. Nåväl, några timmar före den årliga I/O-konferensen bjuder Google in dig att slå ihjäl dig med ett flipperspel som är tillgängligt från en enkel webbläsare.

För att upptäcka detta flipperspel, gå helt enkelt till den här adressen. Efter en kort laddning kommer du att bli inbjuden att välja en karaktär och starta loppet för högsta poäng. Vi upptäcker sedan en I/O Pinball utvecklad med Flutter, Googles ramverk som tillåter applikationer att fungera på samma sätt på webben, iOS och Android. Det är Flame-motorn som tar hand om animationerna, fysiken i det hela.

Uppenbarligen är denna I/O Pinball helt gratis. Han tänker förvisso underhålla spelarna, men framför allt ge en kort demonstration av de möjligheter som Googles teknologier erbjuder. Spelet anpassar sig självklart automatiskt till den plattform som används och kan till och med läggas till på startskärmen på en Android-smarttelefon för omedelbar åtkomst. Men utöver vissa rent tekniska överväganden, förvänta dig inte ett mästerverk i sitt slag…

Workspace, Google Assistant, Android 13, Pixel 6A, Pixel Buds Pro: vad man ska komma ihåg från Google I/O 2022

Google I/O, Googles årliga utvecklarkonferens, onsdagen den 11 maj. Konferensen var rik på tillkännagivanden, både om företagets tjänster och hårdvara. Clubic erbjuder dig fullständig täckning av de olika tillkännagivandena.
Läs mer

Källa: Android-polisen

Relaterade Artiklar

Back to top button