I september förbättrar Microsoft alla sina Xbox-tjänster

Xbox-gränssnitt september 2022 © Microsoft

Microsoft har precis rullat ut flera uppdateringar för sina Xbox-produkter. Nyheterna gäller både datorer och konsoler, eller till och med kontroller.

Redmond-företaget lanserar också sin Xbox Elite Wireless Series 2-kontroll i vitt!

Stora förbättringar…

Huvuddelen av denna septemberuppdatering gäller Xbox Series X|S (och Xbox One)-spelare. Som en del av den totala översynen av gränssnittet på sina konsoler som kommer att avslutas 2023, tar Microsoft nu upp biblioteket. Det är nu lättare att navigera, och det borde bättre visa den information som spelarna vill ha. Speciellt avsnittet “Alla spel” visar nu alla titlar som ägs eller är tillgängliga via prenumerationstjänster (Xbox Game Pass och EA Play) eller återställs av Games with Gold.

Även på konsolen är det nu möjligt att välja olika standardlagringsutrymmen för optimerade spel, bakåtkompatibla spel och applikationer. Du kan också välja ett alternativ för att låta operativsystemet välja automatiskt.

…och mer mindre saker

Sedan är det nu möjligt att ändra färgen på Xbox-logotypen (normalt vit) på Xbox Elite Wireless Series 2-kontrollerna. För att göra detta måste du gå igenom programmet Xbox Accessories på konsolen eller PC.

Utplacerat på Series X|S för en månad sedan, kommer brusreducering i dag på Xbox One och Windows 10/11. För att göra detta, markera helt enkelt lämplig ruta i chattgruppsalternativen. Låt oss i förbigående minnas ankomsten av Discord för några dagar sedan på Xbox-konsoler.

Att skapa grupper i Xbox-appen går också snabbare tack vare tillägget av en dedikerad knapp på fliken “Socialt”. Slutligen är Xbox Game Bar på Windows inte glömd. Den erbjuder nu en länk att ge till sina kontakter under skärmbilderna för att förenkla delning.

Källa: Microsoft

Relaterade Artiklar

Back to top button