I My Diary traditionella utseende för Digital Diary för Windows 10

Alla borde ha en bra personlig arrangör till hands. Vissa av oss föredrar att använda fysiska anteckningsböcker eller dagböcker, men det finns de som känner sig mer bekväma med att använda något digitalt.

min dagbok(Min dagbok) traditionell digital dagbok(Digital dagbok)

Det finns många digitala dagböcker, men idag vill vi uppmärksamma ett verktyg som kallas “I min dagbok(I min dagbok).” Vi älskar den för dess funktioner och traditionella design.

Detta är inte bara en dagbok, utan också ett verktyg med en lösenordsgenerator, kalender och mer. Det här är ett kraftfullt verktyg och vi ska diskutera hur man får ut det mesta av det.

  1. Kolla upp en dagbok(Dagbok) för att börja
  2. Låt oss titta på kalendern
  3. Använd en lösenordshanterare
  4. Synkronisera med Google Kalender

Låt oss diskutera detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

1]Ta en titt på en dagbok(Dagbok) för att börja

Det första du vill göra här är att ta en titt i dagboken. Titta på den vänstra sidan av applikationen och du kommer att se en flik ” En dagbok “. (Dagbok) Det är i avsnittet “Kalender”(kalender) ; så det är väldigt svårt att missa.

Nu när avsnittet En dagbok(Dagbok)” är öppen kan du fortsätta och skapa en händelse. Gör detta genom att klicka på ett specifikt datum och sedan därifrån; Du kan lägga till anteckningar eller uppgifter. Du kan till och med anpassa varningsappen genom att ställa in specifika start- och sluttider.

Det finns också en möjlighet att skicka påminnelser till din e-post om du vill dra nytta av det.

När du har gjort alla nödvändiga ändringar klickar du på “OK” för att lägga till händelsen i din dagbok.

2]Låt oss titta på Kalender(Kalender)

Så vi vill notera att funktionen kalendern är inte särskilt användbar. (Kalender) Dess huvudsakliga uppgift är att markera de dagar då du ställer in en händelse från dagboken. Du kan också komma direkt till evenemangssektionen dagbok(Dagbok) genom att välja önskat datum.

3]Använd en lösenordshanterare

Om du ännu inte har laddat ner en offlinelösenordshanterare, vad sägs om att dra nytta av In Min dagbok . För att hitta lösenordshanteraren, titta till höger och klicka på “Lösenord” på den gula fliken.

Du kommer att bli ombedd att lägga till ett huvudlösenord för framtida åtkomst. Efter det bör du se avsnitt för att lägga till olika lösenord och de kategorier de kan tillhöra.

4]Synkronisera med Google Kalender

En funktion som vi är säkra på att många kommer att älska är möjligheten att synkronisera in Min dagbok Med Google Kalender(Google Kalender). Om du vill göra det, vänligen klicka “Alternativ(Alternativ)” högst upp och välj sedan “Inställningar Google synk.

Ett nytt fönster kommer upp där du måste lägga till din Google Kalenders personliga adress(Google Calendar Private Address) , bland annat för att hålla saker och ting i rätt riktning.

Ladda ner In My Diary från inmydiary.co.uk(inmydiary.co.uk) .

Om du behöver mer information om denna ansökan, vänligen lämna en kommentar i kommentarsfältet.

Liknande inlägg(Relaterade inlägg) :

Alla måste ha en bra personlig arrangör till hands. En del av oss föredrar att använda fysiska anteckningsböcker eller dagböcker, men sedan finns det de som känner sig mer hemma med något på den digitala sidan av saker och ting.

In My Diary traditionellt utseende digital dagbok

Det finns många digitala dagböcker där ute, men idag vill vi sätta ett verktyg som kallas I Min dagbok i rampljuset. Vi gillar det på grund av de funktioner som det tillför bordet och dess traditionella design.

Detta är inte bara en dagbok utan också ett verktyg med en lösenordsgenerator, en kalender och mer. Det är ett kraftfullt verktyg, och vi kommer att diskutera hur man får ut det mesta av det.

  1. Ta en titt på dagboken till att börja med
  2. Låt oss ta en titt på kalendern
  3. Använd lösenordshanteraren
  4. Synkronisera med Google Kalender

Låt oss diskutera detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

1]Ta en titt på dagboken till att börja med

Det första du vill göra här är att ta en titt i dagboken. Titta till vänster i appen så kommer du över fliken Dagbok. Det ligger under Kalender; därför är det väldigt svårt att missa.

Nu, när dagbokssektionen är uppe, kan du gå vidare och skapa ett evenemang. Gör detta genom att klicka på ett specifikt datum, sedan därifrån; du kan lägga till anteckningar eller uppgifter. Du kan till och med låta appen leverera en varning genom att ställa in en viss start- och sluttid.

Möjligheten finns också att få påminnelser skickade till din e-post om du vill dra nytta av det.

När du har slutfört alla nödvändiga ändringar, klicka på OK för att lägga till händelsen i din dagbok.

2]Låt oss ta en titt på kalendern

OK, så vi vill påpeka att kalenderfunktionen inte är särskilt användbar. Dess primära fokus är att lyfta fram de dagar då du har satt en händelse från dagboken. Du kan också få direkt tillgång till sektionen Dagbokhändelser genom att välja ett föredraget datum.

3]Använd lösenordshanteraren

Om du ännu inte har laddat ner en fristående lösenordshanterare, vad sägs om att dra nytta av det som In My Diary ger till bordet. För att hitta lösenordshanteraren, titta till höger och klicka på Lösenord, vilket är det på den gula fliken.

Du kommer att bli ombedd att lägga till ett huvudlösenord för att få åtkomst i framtiden. När det är över bör du se avsnitt för att lägga till dina olika lösenord och kategorier där de kan falla under.

4]Synkronisera med Google Kalender

En av funktionerna som vi är säkra på att många kommer att gilla är möjligheten att synkronisera In My Diary med Google Kalender. Om du vill göra detta klickar du på Alternativ ovan och väljer sedan Google Sync-inställningar.

Ett nytt fönster kommer upp där du bland annat måste lägga till din Google Kalender privata adress för att få saker att gå åt rätt håll.

Ladda ner In My Diary från inmydiary.co.uk.

Om du behöver mer information om denna ansökan, vänligen lämna en kommentar i kommentarsfältet.

relaterade inlägg:

Relaterade Artiklar

Back to top button