I avsaknad av Apple Car lyfter Foxconn slöjan över de första elbilarna i dotterbolaget Foxtron

Foxtron elfordon © © Foxconn

Sedan, SUV och till och med buss, Foxconn vill ta fram det stora spelet med anledning av sin Hon Hai Tech Day 2021, som äger rum denna måndag den 18 oktober.

I en video som tjänar som teaser för evenemanget avslöjar det taiwanesiska företaget designen av flera av sina nya modeller av elfordon, både individuella och kollektiva, som säljs under namnet “Foxtron”.

Foxconn avslöjar flera elfordon… inklusive en buss

Foxconn är mest känd för att vara en av Apples huvudpartners i tillverkningen av sina iPhones. Men företaget fortsätter att diversifiera, och misslyckas (för nu) att övertyga Apple om produktionen av framtida Apple Cars, Foxconn retar redan flera av sina framtida elfordon.

Det finns alltså tre modeller vars utseende avslöjas i en video publicerad på YouTube: en sedan, en SUV och till och med en buss. Det senare presenteras också i en hybrid användning mellan stads- och motorvägsresor.


Efter att ha förvärvat en fabrik med en produktionskapacitet på 400 000 fordon per år i Ohio (USA), fortsätter Foxconn momentumet med anledning av sin Hon Hai Tech Day, som äger rum måndagen den 18 oktober 2021 i år. Å andra sidan, när det kommer till utformningen av fordonen (inklusive denna heliga buss), lämnar vi dig ensam att bedöma.

Källa: cnet

Relaterade Artiklar

Back to top button