I 4×4 eller 6×6 är Thundertruck ett fantastiskt koncept av elektrisk terräng med vikbara solpaneler

thundertruck © https://thundertruck.co

Thundertruck-företaget återuppfinner bilen och avslöjar ett extraordinärt koncept för elfordon med hopfällbara solpaneler som kan gå från 4 till 6 hjul.

Elfordon är på uppgång. Många allt mer vilda varianter har dykt upp på marknaden, inklusive racingbilen Thundertruck 4×4 eller 6×6, utvecklad av det amerikanska teamet på Wolfgang IP.

Ett terrängfordon med vild look som vänder upp och ner på koderna

Medan många biltillverkare försöker revolutionera elbilar, skakar Thundertrucken, en terränglastbil, om utseendet på standardfordon med sin helt galna design.

Denna moderna racer har en övergripande boxig stil med en kantig design som ger den ett aggressivt utseende. Den har många likheter med Teslas Cybertruck, en elektrisk pickup som är beräknad till år 2023. Men jämfört med sin rival sitter Thundertrucken på stora terränghjul, vilket tycks accentuera lastbilseffekten och som genom sin stora volym , gör det mer omfattande.

Ett elfordon fullspäckat med innovativa funktioner

Detta monster of the road har några coola funktioner som möjligheten att enkelt byta från 4- till 6-hjulsdrift. Denna förmåga att ha extra hjul gör detta fordon formidabelt och gör att det uppnår kraft och prestanda som är svåra att matcha. Därefter följer de fällbara solpanelerna i form av fladdermusvingar, som gör att eltruckens energi kan laddas upp i soliga områden, när den står stilla. Dessa solmarkiser har också fördelen att de ger skugga vid exempelvis camping.

För älskare av långa bilresor har Thundertrucken mycket att erbjuda. Denna innovativa bil har en räckvidd på 560 miles i 6×6, vilket motsvarar cirka 900 km. I standard 4×4 kan den uppnå 400 miles räckvidd och kan till och med gå från 0-60 MPH på bara 3,5 sekunder.

Slutligen, när det kommer till kraft, varierar denna terränglastbil från 800 hk till 940 hk om du väljer 6×6-hjulskonfigurationen, en anmärkningsvärd kraftnivå för ett elfordon.

Källa: Hotcars

Relaterade Artiklar

Back to top button