Hyperloop: första resan ok, snart Rom Milano om 30 minuter

Den första resan av Hyperloop, det ultrasnabba tåget som inte rör marken. Visionär idé om Elon Muskbeskyddare av Teslaantogs av VD Jay Walker som sköter all utveckling. Företaget som tog över hela projektet heter Virgin Hyperloop och har redan fått mer än 400 miljoner dollar av investerare som tror starkt på det. Snart, eller nästan, kommer italienarna att kunna resa sträckan Rom Milano i just 30 minuter. Här är alla detaljer.

Det nya Hyperloop ultrasnabba tågprojektet är ambitiöst, men genomförbart

Att inse en kilometer av infrastruktur dedikerad till Hyperloop det tar ungefär 60 miljoner euro. Här är den verkliga siffran som ger en uppfattning om omfattningen av projektet för det nya ultrasnabba tåget. Ganska ambitiöst att säga sanningen och kanske inte lätt att tillämpa i Italien. Men Paolo Barlettaden enda europeiska investeraren, tror på det.

“”. Här är ungefär tidsschemat som beskrivs av den italienska entreprenören.

Hypeloop Italien

Med Hyperloop “”, fortsätter Barletta. Men priset? Det kan vara runt Cirka 100 euro.

Allt bekräftat av en första resa bevisar att det var en succé

A reseprov bekräftade projektet med Hyperloop i huvudrollen. Walker själv beskriver resultatet i en intervju med Corriere della Sera: “”.

Kort sagt, allt har nu börjat för Hyperloop. Om du vill veta lite mer tekniska detaljer rekommenderar vi att du läser den här artikeln.

Relaterade Artiklar

Back to top button