Hyperloop: är du redo att resa med Elon Musk i 1200 km/h?

Kallas Hyperloop den helt nya avstängt tåg som också kommer att förbinda Italien. På jobbet för att identifiera möjliga vägar som kommer att vara huvudpersonerna i denna exceptionella nyhet är där Gabriele Grestapresident av Hyperloop Transportation Technologies. De som känner sig redo att resa med det avstängda tåget, födda ur idén om Elon Musk, i 1200 km/h? Här är alla detaljer.

6 regioner som granskas av tekniker som ska kopplas till Hyperloop

Jag är 6 regionerna under kontroll av teknikerna som en dag kommer att anslutas till det supersnabba tåget, resultatet av megaidéerna från ägaren till Tesla. Gresta meddelade att han var med förhandling med presidenterna i dessa italienska regioner. Specifikt, här är vilka som kan dra nytta av Hyperloop:

  • Basilicata;
  • Friuli Venezia Giulia;
  • Lombardiet;
  • Puglia;
  • Sicilien;
  • Veneto.

Den första delen någonsin designad för att ansluta Milan Cadorna till Malpensa det kommer att resas in bara 10 minuter. Hyperloop kommer att vara riktigt enastående och också ekologisk, enligt Elon Musk. Detta beror på att motorn såväl som konvojerna kommer att vara avstängda och inte lida några friktion den kommer att förbruka mycket mindre energi, som uteslutande kommer att användas för att nå viktiga hastigheter.

Hastigheten som deklarerats av Hyperloop-teknikerna handlar om 1200 km/h. Att kollidera med idéer grön det är dock inte förbrukning och utsläpp, utanstrukturers påverkan på miljön. Faktum är att Hyperloop måste vara innesluten för att förbli avstängd specifika tunnlar. Dessa kanske inte tilltalar miljöpartister som, särskilt i vissa regioner, i hög grad kan påverka landskapet.

Hyperloop tunnel

I en artikel publicerad på Solen 24 timmar beträffande Hyperloop förklaras hur Gresta också har lugnat dessa invändningar: “”. Därför att “”.

Kort sagt, efter avtalet mellan Elon Musk och NASA att gå vidare månesnart kommer det också att finnas dess tåg för att ta folk på semester till Salento, om Covid-19 tillåter.

Relaterade Artiklar

Back to top button