Hur vet jag om min Kindle har installerat programuppdatering?

Wi-Fi-användare kan redan ha installerat uppdateringen om de är anslutna till nätverket. Om din Kindle körs på den senaste versionen, gå till Meny > Inställningar för att ta reda på det. Du kan kontrollera versionsnumret längst ner på skärmen och krysskolla det med Amazons hjälpsida om du behöver det.

Hur vet jag om min Kindle är uppdaterad?

Du kan komma åt Inställningar på din Kindle-startskärm genom att trycka på menyikonen. Du kan uppdatera din Kindle genom att trycka på menyikonen igen. Uppdateringen kommer att utföras så snart du trycker på OK. Du kommer att se ett uppdateringsmeddelande på din Kindle.

Uppdateras Kindle automatiskt?

Om din Kindle laddas och är ansluten till Wi-Fi bör den automatiskt ladda ner och uppdatera sig själv. Om du gillar att lämna din Kindle i flygplansläge, inte har anslutit den till internet på ett tag, eller bara inte har laddat den nyligen, kanske du inte kan få den senaste programvaran att fungera.

Hur vet jag om min Kindle Paperwhite är uppdaterad?

Du kan söka efter en uppdaterad version av Amazon genom att skriva www.amazon.com i ditt Amazon-konto. amazon. Du kan logga in på MyK genom att gå till www.myk.com. Du kan hantera dina enheter genom att välja Hantera dina enheter i den vänstra kolumnen. Ett blått i i en vit cirkel visas om du får en mjukvaruuppdatering för din Kindle Paperwhite.

Varför låter min Kindle mig inte uppdatera?

Om du inte är inom räckvidden för trådlöst, försök igen. Starta om din Kindle från menyn Inställningar och försök igen om problemet kvarstår. Den nya programvaran måste laddas ner till din dator, anslutas till Kindle via en USB-kabel och sedan överföras till Kindle.

Vilken är den senaste versionen av Kindle?

 • 4.1.4 är den senaste versionen.
 • Du kan ladda ner en mjukvaruuppdatering genom att klicka här.
 • Blir Kindles föråldrade?

  Äldre Kindles med inbyggt Wi-Fi kommer inte att påverkas av den här förändringen, eftersom de fortfarande kommer att kunna ladda ner nytt innehåll över Wi-Fi, men äldre Kindles med LTE-förmåga – som 1:a och 2:a generationens Kindles.

  Uppdaterar Kindles sig själva?

  Kindle uppdaterar vanligtvis sig själv automatiskt när den är ansluten till Wi-Fi och uppdateras inte via 3G, så se till att din är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk och laddad. Femte generationens Kindle Touch/Kindle Paperwhite kan konfigureras genom att trycka på menyikonen på hemskärmen. För att komma åt enhetsinformation, tryck på menyikonen.

  Varför uppdateras inte min Kindle-bok?

  Kontrollera att Whispersync är aktiverat om du försöker synkronisera Kindle- eller ljudboksinnehåll. Du kan aktivera enhetssynkronisering (Whispersync Settings) från Hantera ditt innehåll och dina enheter. Din enhet bör synkroniseras.

  Hur skickar jag min Kindle-uppdatering?

  Du kan hantera ditt innehåll och dina enheter genom att gå till Hantera ditt innehåll och dina enheter. Du kan hitta din Kindle-bok genom att söka. Välj Uppdatera tillgänglig om den är tillgänglig och sedan Uppdatera när.

  Hur tvingar jag min Kindle att synkronisera?

 • Du kan öppna Snabbåtgärder eller menyn genom att svepa nedåt från startskärmen.
 • Du kan också söka efter objekt genom att välja ikonen Synk.
 • Hur vet jag om jag har den senaste Kindle-uppdateringen?

  För att komma åt Inställningar, välj menyalternativet på hemskärmen. Längst ned på skärmen kan du hitta den aktuella mjukvaruversionen. För att komma åt Inställningar, klicka på menyknappen på hemskärmen. Längst ned på skärmen kan du hitta den aktuella mjukvaruversionen.

  Varför tillåter inte min Kindle mig att uppdatera?

  Du kan ha inaktiverat din WIFI för att gråa ut din Kindle. Driftssätt bör ställas in på Flygplan. Din enhet fungerar inte.

  Hur tvingar jag min Kindle Fire att uppdateras?

 • Öppna appen Inställningar på din Fire om den är ansluten till Wi-Fi.
 • Du kan komma åt fliken Enhetsalternativ genom att rulla nedåt.
 • “Systemuppdatering” kan nås genom att trycka på “Systemuppdatering.”.
 • När du gör detta kan du se ditt nuvarande operativsystem och datumet när din senaste uppdatering gjordes.
 • Stöds fortfarande gamla Kindles?

  De gamla Kindles kan fortfarande användas för att ansluta till Internet, oavsett om det är hemma eller på jobbet, eller om det använder telefonens mobila hotspot. Vissa av de gamla Kindle-enheterna stöder inte Wi-Fi. Däremot stöder Kindle (1:a och 2:a generationen) och Kindle DX (2:a generationen) 3G. De stöder inte Wi-Fi.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button