Hur vet du vem du ska se din LinkedIn-profil?

Det är för närvarande möjligt att kontrollera vem som tittar på din LinkedIn-profil(LinkedIn-profil) . Det krävs inte mycket ansträngning alls för att lista ut det, så för de som verkligen vill lära sig kommer den här artikeln att förklara allt du behöver veta.

Innan LinkedIn hindrade användare från att kontrollera vem som tittade på deras profil. Ja, det är inte den viktigaste funktionen, men den ger dig en uppfattning om om någon visar intresse för ditt arbete.

Björn(björn) menar det LinkedIn visar endast data om de som har tittat på din profil under de senaste 90 dagarna. Den ger också ytterligare information om trender och idéer om du gillar den typen av saker.

Hur man tar reda på vem som tittade på din profil LinkedIn

  1. Logga in på ditt LinkedIn-konto
  2. Klicka på mig
  3. Välj Visa profil
  4. Besök Dashboard
  5. Välj Vem som såg din profil.

Låt oss diskutera detta mer i detalj, ska vi?

Dagens första beställning är att logga in på ditt LinkedIn-konto (logga in på ditt LinkedIn-konto). Besök den officiella webbplatsen, lägg till dina referenser och klicka sedan på ” Att komma in(Logga in) ” . Alternativt kan du helt enkelt klicka på ” Logga in med Google(Logga in med Google) » för att logga in på ditt konto Google .

Gå vidare, klicka på “Mig”-ikonen högst upp, bredvid din profilbild.

Därifrån väljer du ” Visa profil(Visa profil)” för att starta verktygsfältet.

Efter att ha besökt profilsektionen, scrolla ner till området som säger ” Verktygsfält(Dashboard)” och klicka “Vem har sett din profil”(Vem har tittat på din profil) . Innan du gör det kommer du att mötas av antalet personer som har gjort det under de senaste 90 dagarna.

Tyvärr kommer du att behöva LinkedIn Premium för att se namnen på personer som har tittat på din profil.

Läsa(Läs) : Hur man blir en LinkedIn-influencer.

Ta reda på vem som tittar på din profil LinkedIn använder appar Äpple iOS och android.

Öppna appen LinkedIn och när du är inloggad klickar du på din profilbild och väljer sedan siffrorna som representerar antalet personer som har sett din profil.

Det är allt.

Som det ser ut just nu är det möjligt att kolla vem som tittar på din LinkedIn-profil. Det tar inte mycket ansträngning att ta reda på detta alls, så för dem som verkligen vill lära sig hur kommer den här artikeln att förklara allt du behöver veta.

LinkedIn

Tidigare, vilket är det förflutna sedan länge, gjorde LinkedIn det inte möjligt för användare att kontrollera vem som tittar på deras profil. Ja, det är inte den mest avgörande egenskapen att ha, men det ger dig en uppfattning om det finns någon som visar intresse för ditt arbete.

Tänk på att LinkedIn endast visar data från de som har tittat på din profil under de senaste 90 dagarna. Den ger också ytterligare information om trender och insikter om du gillar sådana saker.

Så här ser du vem som tittade på din LinkedIn-profil

  1. Logga in på ditt LinkedIn-konto
  2. klicka på mig
  3. Välj Visa profil
  4. Besök din Dashboard
  5. Välj Vem som såg din profil.

Låt oss diskutera detta mer i detalj, eller hur?

Dagens första beställning är att logga in på ditt LinkedIn-konto. Besök den officiella webbplatsen, lägg till dina referenser och klicka sedan på knappen Logga in. Alternativt kan du bara klicka på Logga in med Google för att logga in med ditt Google-konto.

Gå vidare, klicka på mig-ikonen högst upp, som är den med din profilbild.

Därifrån väljer du Visa profil för att tända instrumentbrädan.

Efter profilbesökssektionen bläddrar du ner till området där det står Dashboard och klickar sedan på Vem har tittat på din profil. Innan du gör det kommer du att mötas av antalet personer som har gjort det under de senaste 90 dagarna.

Tyvärr måste du ha LinkedIn Premium för att se namnen på de personer som har tittat på din profil.

läsa: Hur man blir en LinkedIn-influencer.

Se vem som tittar på din LinkedIn-profil via Apple iOS- och Android-appen

Öppna LinkedIn-appen och efter att ha loggat in, tryck på din profilbild och välj sedan siffrorna som representerar antalet personer som tittade på din profil.

Det är allt.

Relaterade Artiklar

Back to top button