Hur uppgraderar jag till en Spotify Premium Student-prenumeration?

Redo att passa alla budgetar, Spotifys musikströmningsplattform (android
Windows
) erbjuder ett mycket intressant erbjudande tillägnad studenter. Spotify Premium Students är tillgängligt för studenter som är inskrivna vid en ackrediterad högskola i högst 4 år. Om du är orolig, hittar du i den här handledningen fördelarna med detta erbjudande och proceduren att följa för att prenumerera på det.

Spotify tutorial trick

Fördelarna med Studenterbjudandet

Spotify Premium Student-prenumeration har samma fördelar som Premium Individual-kontot men på ett ännu bättre pris. Dess abonnenter drar alltså nytta av musik på begäran utan påtvingad blandning och inga reklamavbrottav en bästa ljudkvalitet utan också av synkronisering av låtar och podcasts för offlinelyssning.

tuto_4_spotify_etudiant2 © Spotify

Hur man uppgraderar till ett Spotify Premium Studentprenumeration

För att påbörja registreringsprocessen för Spotify Premium-studenter är det nödvändigt att verifiera din studentstatus. Gå bara till SheerID-formuläret för att fylla i lite grundläggande information också namnet på din IUT eller ditt universitet.

tuto_4_spotify_etudiant

I händelse av att du är ansluten till ditt campus Wi-Fi vid tidpunkten för registreringen kan SheerID ibland erhålla omedelbar verifiering. Annars är det mycket troligt att sajten ber dig att ladda de senaste ytterligare identifieringshandlingarna i ditt namn, såsom ett registreringsbevis, ett registreringsbrev från universitetsinstitutet, ett kursschema för året, en utskrift eller något annat dokument som utfärdats av institutionen. Efter att ha skickat dessa dokument, SheerID kommer att gå vidare till sin analys innan din begäran valideras eller inte.. Observera att en försening på flera dagar ibland är nödvändig för denna verifiering.

När det har verifierats kommer SheerID att uppmana dig att göra det gå tillbaka till Spotify för att slutföra din Premium-prenumeration.

Förnyelse av prenumeration

Abonnemanget till studentpris har en 1 års giltighetstid. När denna period har passerat kommer ditt konto automatiskt att växla till den normala Premium-satsen. Gå till din kontosida om du vill förnya ditt studentpris innan den löper ut.

Läs även:

  • Alla våra tutorials på Spotify
  • Hur hanterar du ditt Spotify-konto?
  • Hur använder man Spotify?
  • Hur ansluter jag Spotify till andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button