Hur uppdaterar man programvara på 2017 Chevy Silverado 1500?

Chevy MyLink Auto kan uppdateras för att tillåta appåtkomst genom att trycka på telefonknappen. Du kan para ihop din telefon med en Bluetooth-enhet genom att välja “Koppla enhet”. Välj sedan “Chevy MyLink”. Telefonen kommer att visa ett meddelande med en pinkod – skriv in den på fordonets pekskärm för att se den.

Kan du uppgradera Chevy Mylink?

Chevy MyLink-programvaran kan uppdateras genom att slå på fordonet och programvaran bör uppdateras automatiskt. Lakeland-förare kommer sannolikt inte att ha några problem, men om du stöter på ett problem kan vi hjälpa dig.

Hur återställer jag min 2017 Chevy Mylink?

Håll ned hem- och snabbspolningsknapparna samtidigt i 10 sekunder för att helt återställa ditt Chevy MyLink-system. Ditt system bör startas om och eventuella problem bör lösas.

Kan du uppgradera Chevy Infotainment System?

Det är inte möjligt att helt uppgradera din bils åldrande infotainmentteknik för att uppfylla de senaste standarderna. Det finns dock många eftermarknadsalternativ också. I de flesta infotainmentsystem tillhandahåller tillverkaren tekniken.

Hur får jag Carplay på Mylink?

Vad är proceduren för att ansluta myLink? En fysisk anslutning krävs innan Chevrolet MyLink kan användas. Blixtkabeln ska vara ansluten till bilens USB-port och till din iPhone. När du har anslutit kommer du att se ikonen APPLE CARPLAY eller PROJECTION på skärmen.

Kan du lägga till Apple Carplay till 2014 Chevy Mylink?

Du kan uppgradera din 2014 – 2016 Chevy bil, lastbil eller SUV till fabriksuppgraderingen av Chevrolet Apple Carplay och Android Auto från MVI. Med den uppgraderade 2 är den nyligen levererade HMI nu mer kraftfull. Dessutom kommer MyLink Infotainment System att förbättras genom tillägget av en 5 processor.

Varför fungerar inte min radio i min 2017 Chevy Malibu?

Om radion i din 2017 Chevy Malibu inte fungerar bör du försöka återställa den så snart som möjligt. Radion måste först stängas av och sedan hållas intryckt tills den slås på igen för att kunna göra detta. Många buggar i programvaran kan lösas på detta sätt.

Hur uppdaterar jag min Chevy-skärm?

 • Chevrolet MyLink-skärmen visas när du trycker på telefonknappen.
 • “Para ihop enhet” ska väljas.
 • Din telefons Bluetooth-meny låter dig veta om du har “Chevy MyLink”.
 • Telefonen kommer att visa ett meddelande med en pinkod – skriv in den på fordonets pekskärm för att se den.
 • Hur lägger jag till appar i mitt Chevy Infotainmentsystem?

  Chevy MyLink App Store kan nås genom att trycka på SHOP-ikonen (du måste vara ansluten till Internet, via OnStar eller via en mobil hotspot för att komma åt Chevrolet Shop). När du har hittat apparna du letar efter kan du bläddra runt för att hitta fler.

  Se hur du uppdaterar programvara på 2017 chevy silverado 1500 Video


  Relaterade Artiklar

  Back to top button