Hur uppdaterar man 2018 Hyundai Elantra-programvara?

Logga in på MyHyundai för att uppdatera din Hyundai-fordons karta. Det andra steget är att klicka på knappen Kartuppdatering i sidfoten. Du kommer att omdirigeras till den nya kartuppdateringsplatsen nedan i steg 3. Det fjärde steget är att välja knappen “Navigation Updater”. Det femte steget är att välja ett program för Windows eller Mac.

Hur uppdaterar jag min Hyundai Firmware?

 • Huvudmenyn visas och du kommer att se “Setup”.
 • Gå till inställningsskärmen och välj “Allmänt”.
 • För att uppdatera, klicka på knappen “Uppdatera” efter att ha valt “SW Info/Uppdatera” på skärmen Allmänna inställningar.
 • Hur lång tid tar en mjukvaruuppdatering för Hyundai?

  Hur lång tid tar det att uppdatera? Generellt sett tar nyare modeller kortare tid att uppdatera, men äldre modeller kan ta upp till tre timmar att göra det.

  Vad är Hyundai Ecm Update?

  En servicekampanj genomförs av Hyundai för att uppdatera programvaran Electronic Control Module (ECM) för att inkludera en inlärningslogikoptimering för felindikatorlampan. Det finns två modeller som påverkas: 2018MY och 2019MY Elantra (AD) med 2. Motorn går på 0L.

  Uppdaterar Hyundai programvara?

  I Jung-suk Park Hyundai Motor Groups navigationssystem görs mjukvaruuppdateringar inte bara för att uppdatera kartdata, utan även för att lägga till funktioner som infotainmentsystemet och andra funktioner. OTA-uppdateringen gör processen mycket enklare, men kostnaden för att skicka stora mängder programvara och kartdata gjorde massdistribution svår.

  Hur uppdaterar jag mitt Hyundai navigationssystem?

  Vad du ska göra om du vill uppdatera ditt konto. Våra fabriksutbildade tekniker kan uppdatera ditt kartsystem åt dig på ett deltagande Hyundai Service Center om du bokar in för din årliga schemalagda service. Om du är berättigad att ladda ner den senaste kartuppdateringen till USB, kan du också uppdatera din satellitnavigeringskarta på egen hand.

  Hur uppdaterar jag min Hyundai-huvudenhet?

  USB-enheten ska anslutas till fordonets USB-port, sedan ska radions SETUP-knapp väljas. Du kan hitta SYSTEMINFO-ikonen på fordonets pekskärm genom att rulla nedåt. Du kommer då att se en UPPDATERA-knapp längst ner.

  Är Hyundai kartuppdateringar gratis?

  navigationssystem som kan hjälpa dig att hitta runt i staden. När du köper en Hyundai får du gratis kartuppdateringar i tre år. På våren och hösten släpps de flesta uppdateringarna.

  Hur uppdaterar jag min Hyundai-programvara?

 • Det första steget är att logga in på MyHyundai.
 • Det andra steget är att klicka på knappen Kartuppdatering i sidfoten.
 • Du kommer att omdirigeras till den nya kartuppdateringsplatsen nedan i steg 3.
 • Det fjärde steget är att välja knappen “Navigation Updater”.
 • Det femte steget är att välja ett program för Windows eller Mac.
 • Vad är en knackningssensoruppdatering?

  I mjukvaruuppdateringen installeras ett nytt Knock Sensor Detection System (KSDS) som upptäcker vibrationer som indikerar överdrivet slitage på stånglager i motorn. KSDS är utformad för att varna föraren i ett tidigt skede av lagerslitage innan motorskador uppstår.

  Varför går Hyundai-motorer sönder?

  En säkerhetskampanj lanserades av Hyundai/Kia i december 2018 för att ta itu med möjligheten av bränsleläckor till följd av skadade eller felaktigt installerade högtrycksbränslerör, som kan orsaka bränder om de inte repareras.

  Vad är uppdateringen av Knock Sensor Detection System?

  En ny motorövervakningsteknik utvecklad av Hyundai kallad knacksensordetekteringssystem är utformad för att skydda motorer från motorskador genom att detektera knackningssignaler. Knacksensordetekteringssystem installeras för att varna kunder i ett tidigt skede av lagerslitage, innan motorskador uppstår.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button