Hur uppdaterar jag Twitter automatiskt till den senaste versionen?

Från skapandet av olika applikationer för att skicka meddelanden till grupper av kontakter eller personliga eller direktmeddelanden. En av dessa applikationer eller sociala nätverk som stack ut mest Twitter utan tvekan . Det är därför det är viktigt att hålla det uppdaterat och i nästa artikel kommer vi att prata om enkelheten i denna operation och sätt att automatiskt uppdatera Twitter till den senaste versionen.

Dessa nätverk eller plattformar gör det möjligt för oss att hålla oss anslutna och informerade i realtid om nationella och internationella evenemang. Och dess potential är sådan att den kan ansluta oss var som helst i världen på andra plats.

Så länge du har en internetuppkoppling. Det är därför uppdateringen är viktig för att inte missa några nya funktioner som det sociala nätverket kan innehålla.

Det är viktigt att erkänna den hedersplats som denna plattform för närvarande intar i världen och användarnas preferenser framför andra nätverk. Av denna anledning erbjuder vi handledningar som hjälper dig att upptäcka dess funktioner. Till exempel, ändra ordet av passera från mitt konto Twitter från PC:n.

Hur man automatiskt uppdaterar Twitter till den senaste versionen

Tydligen, Twitter har alla verktyg för att hålla över tid, eftersom den har alla nödvändiga element för att göra det. Och en av dem är den berömda Retweet-funktionen, som kommer att replikera informationen om ditt intresse på några sekunder till alla användare som följer dig.

I den här artikeln kommer vi att visa dig det enklaste sättet uppdatera Twitter automatiskt till den senaste versionen . Det spelar ingen roll vilken enhet du använder, oavsett om det är Android, iOS eller PC. Och det bästa med den här proceduren är att den är extremt snabb och du kommer att upptäcka att du inte kommer att investera mer än fem minuter.

Innan vi börjar kan vi berätta att dessa uppdateringar kan göras manuellt genom virtuella butiker. Både från iOS App Store och från android Spela butik . Men på samma sätt kommer vi genom dessa digitala butiker att göra konfigurationen så att applikationen Twitter uppdateras automatiskt.

Om vi ​​använder en Android-enhet måste vi följa följande steg, gå först till Google Play Butik. Det normala är att automatiska uppdateringar aktiveras, men det är möjligt att du har ändrat från din mobil så att de laddas ner enligt dina instruktioner.

Väl i den virtuella butiken måste du öppna Mina appar och spel och gå till toppen av skärmen där sökfältet är och skriv in Twitter. Du kommer att se flera resultat, du måste välja det första, det representerar vanligtvis det officiella programmet. När du är inne kommer du att se information om applikationen.

Du måste hitta alternativet Uppdatera för att se och klicka på det för att ladda ner den senaste Twitter-uppdateringen. Om det här alternativet inte visas betyder det att Twitter-appen har redan har uppdaterats och du behöver inte utföra denna operation för tillfället.

Hur man automatiskt uppdaterar Twitter till den senaste versionen på iOS

Genom App Store kan du uppdatera Twitter automatiskt till den senaste versionen och för att göra detta måste du göra följande. Gå först in i den virtuella butiken, vara inne i applikationen, gå direkt till verktygsfältet som du hittar längst ner på skärmen och på höger sida hittar du alternativet Uppdateringar uppdaterade.

Du kommer in i ett fönster där alla applikationer du har installerat på din enhet visas, och nu måste du hitta och välja Twitter. I den högra delen av programmet visas alternativet Uppdatera om det är nödvändigt. Om så är fallet, tryck på den och i det exakta ögonblicket, automatisk uppdatering av den senaste versionen Ska börja .

Det här är de enklaste och snabbaste sätten för dig uppdatera automatiskt till den senaste versionen av Twitter . På detta sätt kommer vi till slutet av denna intressanta handledning och, som alltid, erbjuder vi dig den bästa och mest kompletta informationen om tekniska framsteg och lösningen på de olika problem som kan uppstå.

Relaterade Artiklar

Back to top button