Hur uppdaterar jag Spectrum Software?

Modemets konfigurationspanel kan nås genom att logga in. Du kan ladda ner den senaste firmwaren för ditt kabelmodem genom att söka på tillverkarens webbplats. När uppdateringen har laddats ner laddar du upp den nya firmware till modemets konfigurationspanel.

Hur uppdaterar jag mitt spektrum?

 • Primära användare måste logga in.
 • Fliken Fakturering väljs och sedan kommer du åt underfliken Utdrag genom att rulla nedåt.
 • Du hittar Spectrum Internet under Statement Details.
 • Uppgraderingsalternativen kommer att visas på en ny sida när du väljer Uppgradera.
 • Finns det en uppdatering av Spectrum Firmware?

  Spectrum Technologies erbjuder flera produkter som kan uppdateras till de senaste funktionerna genom att ladda ner ny firmware från vår webbplats och installera den på enheten. Uppdaterbara produkter inkluderar: FieldScout TDR 350 och 150, WatchDog and Pups och DataScout-modem.

  Uppdaterar Spectrum automatiskt routerns firmware?

  Du kan aktivera inställningen Ladda ner uppdateringar automatiskt när en programuppdatering är tillgänglig, så att din enhet uppdateras automatiskt om den är ansluten till WiFi. Du kommer att få ett meddelande som ber dig ladda ner den senaste programvaran om du är ansluten till Spectrum Mobile-nätverket, men inte WiFi.

  Hur uppdaterar jag min Spectrum Software?

  Du kan hitta information om SpecWare och relaterade programuppdateringar genom att klicka på länken. Det är viktigt att notera att uppdateringar inte är kompletta installationer. Om du vill uppdatera programvaran måste du ha en kopia av den installerad på din dator.

  Hur kontrollerar jag min Spectrum Firmware?

 • Du kan komma åt webbläsaren från en dator eller mobil enhet som är ansluten till ditt nätverk genom att starta den.
 • Ange namn och lösenord för ditt kabelmodem eller modemrouter. Användarnamnet är admin.
 • Du kommer att se firmwareversionen om du väljer AVANCERAD.
 • Hur lång tid tar det för spektrummodemet att uppdatera?

  I de flesta fall tar detta två till fem minuter, men om ditt modem behöver en firmwareuppdatering kan det ta upp till 20 minuter. Du kommer att se statuslampan lysa fast när ditt modem har uppdaterats.

  Behöver Spectrum Modem Firmware-uppdateringar?

  Det är viktigt att notera att kabelleverantörer har policyer (av flera goda skäl) om hur ändpunkter hanteras, och de flesta av dem (särskilt de stora, Comcast, Cox, Charter/TWC/Spectrum, etc.) kräver att ditt kabelmodem köra sin firmware för att ansluta

  Hur uppdaterar jag mitt spektrummodem?

  Vad du ska göra om du vill uppdatera din router. Ange din routers IP-adress och inloggningsinformation i din webbläsare för att uppdatera dess firmware. Du kan sedan ladda ner den senaste firmwareuppdateringen från tillverkarens webbplats och installera den. Slutligen kan du starta om din router efter att uppdateringen har installerats.

  Hur uppdaterar jag min Spectrum Cable Box?

  TV:n slås på när du trycker på strömknappen på kabelboxen. Ett meddelande visas på TV-skärmen om en mjukvaruuppgradering är tillgänglig, och/eller kabelboxens display kommer att blinka eller visa en serie punkter och linjer när uppgraderingen laddas ned.

  Hur vet jag om mitt spektrummodem uppdateras?

 • Logga in med ditt användarnamn och lösenord till My Spectrum-appen.
 • När du väljer Tjänster startar din utrustningskontroll automatiskt. Om en av dina enheter har problem kan du välja Felsökning.
 • Hur uppdaterar jag min Spectrum Firmware?

  Du kan uppdatera din Spectrum-routers firmware/mjukvara genom att ansluta den direkt till din bärbara dator eller PC och sedan kontrollera om uppdateringen är tillgänglig. När du har kommit in i routerns gränssnitt, navigera till avsnittet om routeruppdatering genom att skriva in ditt användarnamn och lösenord.

  Hur uppdaterar jag min Spectrum Router Firmware?

 • Det är bäst att hämta firmware från tillverkarens webbplats direkt. Annars kan du behöva ladda ner den från en pålitlig källa.
 • Du hittar firmwaresektionen i routerns inställningar…
 • Firmware-filen måste överföras till routern.
 • När firmware-patchen har applicerats startar du om routern.
 • Behöver du uppdatera din spektrumrouter?

  Ändå är det ett avgörande steg för att säkerställa att din nätverksanslutning fungerar korrekt och fungerar som avsett. När en uppdatering är tillgänglig bör Spectrum-routeranvändare uppdatera sin router för att säkerställa att deras nätverk är säkert och säkert.

  Uppdateras min router automatiskt?

  Det är viktigt att aktivera automatiska uppdateringar på moderna routrar – eller om de inte redan är aktiverade, aktivera dem. I fallet med “Linksys Smart Wi-Fi-routrar” är automatiska uppdateringar av routerns firmware aktiverade som standard som en del av den första installationsprocessen, till exempel.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button