Hur uppdaterar jag programvaran för Peugeot 208?

För att använda fordonets pekskärmsfunktion, välj fordonsikonen i din MYPEUGEOT-app. Det kommer ett meddelande här om du får en uppdatering för antingen din navigationskarta eller pekskärmsmjukvara. Du behöver en stationär dator för att ladda ner länken, så du kan skicka den via e-post.

Är Peugeot kartuppdateringar gratis?

Connected 3D Navigation-kunder kan få gratis kartuppdateringar. Du kan ladda ner dessa nedan och sedan ladda upp dem till ditt fordon med en USB-nyckel – men se till att du följer de detaljerade instruktionerna noggrant för att säkerställa att uppdateringen fungerar.

Hur lång tid tar Peugeot-uppdateringen?

Uppdatering av mjukvaran i bilen (USB-nyckel med 3, förväntad uppladdningstid). En resa på 40 minuter krävs. Uppdateringar måste installeras medan motorn är igång. Under installationen av uppdateringarna ska fordonet inte köras.

Hur lång tid tar en Peugeot kartuppdatering?

Kartläggningen i bilen uppdaterades med USB-nyckeln med 3 (den förväntade uppladdningstiden). 60 minuter på 0 hastighet. Motorn ska vara igång och fordonet ska stå stilla. ‘Stopp och start’ ska fortfarande vara inaktiverat. Det är inte tillrådligt att påbörja denna process om du inte har tid.

Kan jag lägga till satellitnavigering till min Peugeot 2008?

Förutom de billigare trimerna kan du lägga till satellitnavigeringssystemet och infotainmentsystemet. Peugeots mjukvara är inte kompatibel med Apples CarPlay/Android Auto, så du kan istället använda telefonens navigering och mjukvara.

Hur uppdaterar jag min Peugeot 508 Sat Nav?

Att registrera VIN med peugeot är det första steget. Detta är en navigeringssida som drivs av HERE. När du registrerar ditt fordon kommer du att kunna ta reda på vilket satnav-system som är installerat i det och köpa uppdateringar för fartkameror (de kallar dem för uppdateringar för “riskområde”). Dessutom kommer de att meddela dig när nya kartuppdateringar finns tillgängliga för nedladdning.

Hur lång tid tar en Peugeot Firmware-uppdatering?

Filen formateras och laddas upp till en sticka, 21 minuter lång. Programvaran uppdaterad utan problem, måste ha tagit minst en timme att installera.

Hur lång tid tar det att uppdatera en satellitnavigator?

Din nav måste vara ansluten till din dator när du har laddat ner en uppdatering. En uppdatering kan ta allt från några minuter till en timme, beroende på hur stor den är.

Se hur du uppdaterar programvaran Peugeot 208 Video


Relaterade Artiklar

Back to top button