Hur uppdaterar jag programvaran Entune 3.0?

Toyota Entune 3 är ett hybridfordon. Vilka är funktionerna och möjligheter?? Camry-modeller från Toyota kommer som standard med en 7-tums Toyota Entune 3-motor. Entune 3-systemet kan uppgraderas till ett 8-tums Toyota Entune 3-system. Det finns ett 0-gränssnitt som gör att du kan lägga till ett JBL-ljudsystem.

Hur uppdaterar jag Entune-programvaran?

 • Anslut din Entune-app till ditt fordon med USB eller Bluetooth när den har startat.
 • Du kommer att bli ombedd att välja mellan att uppdatera “NU” eller “SENARE” i en meny.
 • Genom att välja nu kommer alla dina uppdateringar att tas om hand automatiskt och omedelbart.
 • Vad är den senaste versionen av Entune?

  Version 3 av Entune. 2018 års Toyota Camry Entune 3 släpptes 2017. Toyota Motor North Americas telematik- och infotainmentplattform 0 är den aktuella versionen.

  0 Stöds fortfarande?

  Från den 1 december 2020 kommer Toyota-fordon med Entune inte längre att kunna använda den. Om du vill avinstallera den gamla appen kan du göra det. Du kan ladda ner Toyota-appen från Google Play Store eller Apple App Store genom att klicka här.

  0 Audio Plus?

  Du kan ladda ner Entune 3 från länken nedan. Du kan använda Scout GPS Link-appen på din smartphone för att ansluta till 0 App Suite Connect-appen. Bluetooth är det bästa sättet att ställa in din smartphone. Du kan konfigurera Scout GPS Link-appen genom att klicka på ikonen på din telefon och följa instruktionerna.

  0 Kostar pengar?

  Toyota Entune 3 är tillgänglig för alla Toyota-modeller. Alla provperioder är gratis, förutom Wi-Fi, Scout GPS Link och Dynamic Navigation, som börjar på det ursprungliga köp- eller leasingdatumet. Varje provperiod löper ut varefter respektive tjänster måste nås via ett betalabonnemang.

  Vad gör Toyota Entune Update?

  Toyota Entune Navigation-systemet är ofta tillgängligt på de övre nivåerna av Toyota-modeller med Toyota Entune. Din Toyota-modells pekskärmsgränssnitt är det enda sättet att komma åt lokala kartor, vägbeskrivningar och till och med förslag med det helt integrerade systemet.

  Hur lång tid tar Entune-uppdateringen?

  Det bör ta mellan 3 och 5 minuter för uppdateringen att slutföras om din trådlösa täckning är bra.

  Kan jag uppgradera min Toyota Entune?

  Den senaste Toyota Entune-uppdateringen kan laddas ner genom att starta Entune-appen och ansluta till ditt fordon med USB eller Bluetooth. Du kommer att presenteras med en meny som ber dig att välja mellan att uppdatera “NU” eller “SENARE”. Genom att välja “NU” tas alla uppdateringar omedelbart om hand.

  Vilken version av Toyota Entune har jag?

  Om du har ett Entune-system bör du först kontrollera om ikonerna “SiriusXM” och “HD Radio” är synliga under pekskärmen. Entune Audio är tillgängligt om dessa ikoner inte finns på ditt Entune-system. Nästa knapp ska vara märkt “MAP”.

  Fungerar Toyota Entune-appen fortfarande?

  Entune App Suite är tillgänglig för iPhone- och Android-smarttelefoner. Besök www.entuneappsuite.com. Toyota. Besök https://connect.com/ för att verifiera kompatibiliteten. Du kan hitta Toyota Entune i Apple App Store eller Google Play Store genom att söka efter den.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button