Hur uppdaterar jag programvara till tidigare version Ios?

Du kan uppdatera dina programinställningar genom att gå till Inställningar > Allmänt > Programvara. Du kan ladda ner iOS-uppdateringar genom att trycka på Automatiska uppdateringar och sedan klicka på Ladda ner iOS-uppdateringar. Du kan installera iOS-uppdateringar genom att aktivera dem. Om du uppdaterar din enhet till den senaste iOS- eller iPadOS-versionen kommer den att göra det automatiskt.

Kan jag uppdatera till en tidigare version av Ios?

Jag tror att det är möjligt. Om du väljer att uppdatera enhetens programvara via iTunes eller Programuppdatering, kommer den senaste versionen att finnas tillgänglig.

Hur återställer jag en Ios-uppdatering?

 • Om du är ansluten till din dator med en iDevice kan du visa enhetens informationssida genom att klicka på mobilikonen högst upp i iTunes.
 • Du kan återställa din iPhone genom att trycka och hålla ned Skift-tangenten (på Windows) eller Alt-tangenten (på Mac).
 • Du kan hitta IPSW-filen du laddade ner tidigare genom att söka efter den.
 • Du kan återställa din dator genom att klicka på Återställ.
 • Hur laddar jag ner en nyare version av en äldre version av Ios?

  Om du har en gammal iPhone/iPad kan du stänga av Appar genom att gå till Inställningar -> Butik -> Appar till Av. Öppna iTunes-appen på din dator (det spelar ingen roll om det är en Mac eller PC). Du kan sedan ladda ner alla appar du vill ska finnas på din iPad/iPhone från iTunes Store.

  Kan jag vända Ios-uppdateringen?

  När du ansluter din telefon till din dator efter att ha uppdaterat till en ny version av iPhone-operativsystemet (iOS), kan du återgå till den äldre versionen.

  Hur uppdaterar jag en äldre version av Ios?

 • Navigera till enhetssidan genom att ansluta din enhet till en dator som kör iTunes.
 • Du kan uppdatera iTunes genom att hålla ned “Skift”-tangenten och klicka på knappen “Uppdatera”. Ipsw-filen kommer att laddas ner och installeras.
 • Hur ångrar jag en Ios-uppdatering på min Iphone?

 • Du kan återställa din dator genom att hålla ned Skift (PC) eller Alternativ (Mac).
 • Klicka på IPSW-filen du laddade ner tidigare, välj den och klicka sedan på Öppna.
 • Du kan återställa din dator genom att klicka på Återställ.
 • Hur ångrar jag Ios 14-uppdateringen?

  Om du vill avinstallera iOS 14 måste du återställa till iOS 13. En prompt visas på din dator som talar om att en enhet har upptäckts i återställningsläge. Du kan återställa eller uppdatera din enhet genom att välja Återställ från menyn.

  Kommer jag att förlora data om jag nedgraderar Ios?

  Nedgradera din iOS Om du vill nedgradera din iOS-enhet måste du rensa alla dess data och installera en ny. Om du säkerhetskopierade din iPhone innan du installerade den senaste iOS-versionen kommer du att kunna använda den. Det skulle vara lätt att återställa säkerhetskopian till din enhet om du gjorde det.

  Vad gör jag när min Ios-säkerhetskopia är nyare än min Iphones operativsystem?

  Du kan behöva uppdatera din programvara om du återställer en iCloud-säkerhetskopia som kräver en nyare version av iOS eller iPadOS. Uppdateringen kommer automatiskt att uppdatera din programvara och återställa din säkerhetskopia om du väljer att ladda ner och installera den.

  Kan jag ändra min Ios till en nyare version?

  Du kan uppdatera dina programinställningar genom att gå till Inställningar > Allmänt > Programvara. Du kan ladda ner iOS-uppdateringar genom att trycka på Automatiska uppdateringar och sedan klicka på Ladda ner iOS-uppdateringar. Om du väljer att uppdatera din enhet till den senaste iOS- eller iPadOS-versionen kommer den att göra det automatiskt. Det är möjligt att vissa uppdateringar måste installeras manuellt.

  Se hur du uppdaterar programvaran till tidigare version ios Video


  Relaterade Artiklar

  Back to top button