Hur uppdaterar jag programvara på Chrysler Pacifica 2018?

Har du ett Uconnect-system som är uppdaterat?? Du bör kontrollera om du behöver en uppdatering och skaffa den senaste programvaran för att säkerställa att ditt Uconnect-system körs på högsta prestandanivå. MY13-fordon och över 13 fordon får automatiskt mjukvaruuppdateringar direkt när de är tillgängliga.

Vad är den nuvarande Uconnect-programvaruversionen?

En registrerad användare. Version 22 av appen finns tillgänglig för nedladdning. Det finns fem Uconnect-enheter och 18 Uconnect-enheter programvara.

Hur mycket kostar det att uppdatera Uconnect?

För $14 får du tillgång till Uconnect. Du kan betala $149 per år (eller $99 per månad). Följande funktioner är tillgängliga: 9-1-1-samtal, akutsjukvård och nödkommunikation.

Vilken är den senaste versionen av Uconnect-programvaran?

Bildkredit: Automotive News. Det finns en uppdatering till Uconnect “8” som har släppts. Programvaran körs på ett 4-tums system. Det finns en uppdatering för nya fordon i den här uppdateringen. Uppdateringen kan dock tillämpas på fordon tillverkade av Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

Kan jag uppdatera Uconnect för att få Carplay?

Appen tillåter användare att uppdatera sina Android-smarttelefoner direkt, precis som de gör med sina Android-telefoner, och de kan ställa in sex olika användarprofiler för att se till att rätt upplevelse levereras till rätt person vid rätt tidpunkt. Förutom Apple CarPlay och Android Auto stöder det nya systemet även Alexa-on-Demand.

Hur ofta uppdateras Uconnect?

Genom att uppdatera kartorna kommer vi att kunna förse enheten med den senaste informationen. Det förväntas att Chrysler Uconnect System kommer att ha sin karta uppdaterad årligen.

Hur tvingar jag Uconnect-uppdatering?

Du måste ta bort alla SD-kort och USB-portar från din bil och sätta in enheten för att uppdatera Uconnect. Ställ in tändningen att starta och slå på den. Tryck på Kör-knappen två gånger om du har en knappstartare. Håll foten borta från bromsen och tryck på knappen två gånger för att komma till Run. Uppladdningstiden för en fil är begränsad till 15 minuter.

Behöver Uconnect uppdateras?

Den fasta programvaran för de flesta UConnect-system kommer att uppdateras hos återförsäljaren, men de som har anslutit USB-enheter i sina senaste Chrysler-, Jeep-, Ram- eller Dodge-fordon behöver inte göra det.

Är det möjligt att uppdatera Uconnect?

Android är operativsystemet för Uconnect 5, vilket innebär att det finns många möjligheter tillgängliga för systemet. Appen tillåter användare att uppdatera sina Android-smarttelefoner direkt, precis som de gör med sina Android-telefoner, och de kan ställa in sex olika användarprofiler för att se till att rätt upplevelse levereras till rätt person vid rätt tidpunkt.

Vilka versioner av Uconnect finns det?

Fordonet måste ha en tillgänglig Uconnect 8-enhet för att få en hälsorapport. 4A, 8. NAV-system med 4AN, 3C, 3C NAV, 4C eller 4C finns tillgängliga.

Hur vet jag vilken version av Uconnect-programvaran jag har?

 • Navigeringsmenyerna kan nås genom att trycka på Nav.
 • För att ändra inställningar, tryck på ikonen Inställningar.
 • Systemet kan röras.
 • Du kan röra om det.
 • Kan jag uppdatera Uconnect Myself?

  Om du vill uppdatera dina Uconnect-system kan du begära en USB-enhet förladdad med programvaran, installera den själv eller ta den till en ansedd återförsäljare. Det är osannolikt att du kan uppgradera programvaran själv, så du måste gå till en återförsäljare.

  Vad gör det att uppdatera din Uconnect?

  Programvaruuppdateringarna hjälper till att säkerställa att ditt Uconnect-system fungerar med de senaste smartphones, förbättrar kvaliteten, låter oss lägga till nya tjänster som du kan njuta av och hjälper FCA att säkerställa att ditt fordon är säkert från cybersäkerhetshot.

  Finns det en gratisversion av Uconnect?

  Utöver många andra funktioner är Uconnect-systemet inbyggt i ditt fordon gratis. Du måste betala ett månadsabonnemang om du vill använda Uconnect Access. Du kommer att kunna komma åt ett antal funktioner, till exempel: 911-samtal, när du prenumererar.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button