Hur uppdaterar jag min Gmail-programvara?

Om du använder en dator kan du uppdatera din Gmail-programvara genom att öppna Gmail-appen och klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet. Klicka sedan på “Inställningar” och scrolla ner till fliken “Allmänt”. Klicka på knappen “Uppdatera” bredvid “Sök efter nya versioner”.
Om du använder en Android-enhet kan du uppdatera din Gmail-programvara genom att öppna appen Google Play Butik och trycka på “Meny”-knappen. Tryck sedan på “Mina appar och spel” och hitta Gmail i listan. Tryck på knappen “Uppdatera” bredvid Gmail.
Om du använder en iPhone eller iPad kan du uppdatera din Gmail-programvara genom att öppna App Store-appen och trycka på fliken “Uppdateringar”. Hitta sedan Gmail i listan och tryck på knappen “Uppdatera” bredvid den.

Webbanvändare kan nu använda den nya Gmail-upplevelsen, som bara är tillgänglig på Android för tillfället. Den nya Gmail-versionen är tillgänglig genom att klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet på Gmail-sidan. Det är också möjligt att återgå till den tidigare versionen av Gmail med samma metod. Gmail har nu fyra distinkta komponenter: Mail, Rum, Chat och Meet. Den kugghjulsformade Inställningar-ikonen längst upp till höger på skärmen låter dig återgå till klassiska Gmail. Google kan be dig ange din motivation för att återgå till Gmail du tidigare använde. Det nya gränssnittet kommer att vara konsekvent och förutsägbart över de fristående Gmail- och Chat-ytorna för användare. Google säger inte när det nya formatet kommer att släppas, men det kommer att finnas tillgängligt på Apple iOS-enheter också.

Ändra ditt Gmail-lösenord på båda plattformarna. Appen bör nu uppdateras. Om du har problem med synkronisering av Gmail, kanske du vill uppdatera till den senaste versionen av Gmail. Om du ser en uppdatering bredvid Gmail trycker du på den i Gmail-appen. Om Öppna är valt kör du nu den senaste versionen av programvaran.

Hur uppdaterar jag min Gmail 2022?

Det finns inget definitivt svar på denna fråga eftersom det kan variera beroende på vilken e-posttjänst du använder och vilka specifika uppdateringar du letar efter. En allmän översikt av processen skulle dock innebära att du loggar in på ditt e-postkonto och sedan letar efter eventuella uppdateringar som kan vara tillgängliga. I vissa fall kan du behöva installera en ny e-postklient för att få de senaste uppdateringarna.

Hur får jag den senaste Gmail-uppdateringen?

Kredit: reallygoodemails.com

För att få den senaste Gmail-uppdateringen måste du gå till Google Play Butik och uppdatera appen.

Hur vet jag om jag har den senaste Gmail-versionen?

För att komma åt ditt Gmail-konto, gå till webben och klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet av skärmen. Om du får en uppdatering kommer en ny Gmail-sida att visas på ditt konto. klicka här för att gå till sidan “Testa den nya Gmail”. Du kanske inte ser den nya standardinställningen för Gmail förrän Google gör den tillgänglig för alla, så dubbelkolla.

Hur man uppdaterar Gmail-appen på Android

Så här uppdaterar du Gmail-appen på din Android-enhet:
1. Öppna appen Google Play Butik
2. Klicka på menyikonen
3. Tryck på Mina appar och spel
4. Leta upp och tryck på Gmail
5. Klicka på Uppdatera
6. Appen börjar ladda ner och installera uppdateringen
7. När uppdateringen är installerad trycker du på Öppna för att starta appen

Eftersom Gmails mobilappar är de säkraste och säkraste leveransmetoderna online kan du skicka och ta emot meddelanden snabbt och säkert. Dessutom visar appen på ett intelligent sätt meddelanden baserat på ämnet för ditt e-postmeddelande. Appen erbjuder ett robust lagringsutrymme på 15 GB och låter dig ladda upp upp till 25 MB bilagor per mail. I en större omformning av gränssnittet har appens klassiska röda menyrad ersatts med en svartvit bakgrund. iOS-enheter som iPhone, iPod Touch och iPad kan också stödjas. Med sitt enkla gränssnitt, små säkerhetsbrister och överflöd av funktioner är det en av de bästa e-posthanteringsapparna som finns tillgängliga för Windows, Mac, Android och iOS. Gmail-mobilappar är utformade speciellt för Gmail-användare.

Med hjälp av dess app kan du läsa och skriva e-postmeddelanden från din smartphone. Den här appen innehåller också majoriteten av Gmail-alternativen för skrivbordet. Om du använder Gmail som din primära webbmailleverantör kan du bara göra det från ditt skrivbord.

Uppdatera Gmail på PC

Förutsatt att du vill ha tips om hur du uppdaterar Gmail-appen på en PC:
Om du använder en dator, se till att du använder den senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer. Om du använder en äldre webbläsare kanske du inte kan logga in eller så har du begränsad funktionalitet.
Så här kontrollerar du om din webbläsare är uppdaterad:
Öppna Chrome på din dator.
Klicka på Mer uppe till höger.
Klicka på Uppdatera Google Chrome. Om du inte ser det här alternativet har du den senaste versionen.
Klicka på Starta om.

Relaterade Artiklar

Back to top button