Hur uppdaterar jag min gamla Kindle-programvara?

Om du vill fortsätta köpa e-böcker från Amazon måste du uppdatera din Kindle e-läsares firmware. Kindle DX, Kindle Keyboard, Kindle Basic 4:e och 5:e generationen, Kindle Paperwhite 2012, Kindle Touch och många andra ingår i den här listan.

Hur uppdaterar jag min gamla Kindle-surfplatta?

För att komma åt Enhetsalternativ, gå till Inställningar på din Fire-surfplatta. Välj sedan Uppdatera på menyn Systemuppdateringar. Programuppdateringen startar om din Fire-surfplatta. Efter omstart visas meddelandet “Installerar systemuppdatering” på skärmen.

Varför tillåter inte min Kindle mig att uppdatera?

Om du inte är inom räckvidden för trådlöst, försök igen. Starta om din Kindle från menyn Inställningar och försök igen om problemet kvarstår. Den nya programvaran måste laddas ner till din dator, anslutas till Kindle via en USB-kabel och sedan överföras till Kindle.

Hur uppdaterar jag min Kindle 2nd Generation?

Du kan komma åt Inställningar på din Kindle-startskärm genom att trycka på menyikonen. Du kan uppdatera din Kindle genom att trycka på menyikonen igen. Uppdateringen kommer att utföras så snart du trycker på OK.

Kan en gammal Kindle Fire uppdateras?

Kindle Fires operativsystem kan uppdateras för att fungera med alla de senaste filerna och data, samt för att ta bort eventuella fel som har inträffat tidigare. Även när nyare appar och mjukvara släpps bör regelbundna uppdateringar hålla din Kindle Fire-surfplatta igång under lång tid.

Kan du fortfarande ladda ner böcker på gamla Kindles?

Om en enhet är registrerad kan den fortfarande läsa Kindle-böcker. De äldre Kindle-ägarna kan ladda ner e-böcker från Amazons webbplats och sedan överföra dem till sin äldre Kindle med sin PC. Lösningen är inte idealisk, men den fungerar.

Vilka Kindles stöds inte längre?

Kindle 1:a och 2:a generationens enheter och Kindle DX 2:a generationens enheter kommer inte längre att kunna komma åt Internet. Efter att 2G- och 3G-nätverk har upphört kommer enheterna inte längre att kunna ansluta till internet.

Är gamla Kindles föråldrade?

Äldre Kindles med inbyggt Wi-Fi kommer inte att påverkas av den här förändringen, eftersom de fortfarande kommer att kunna ladda ner nytt innehåll över Wi-Fi, men äldre Kindles med LTE-förmåga – som 1:a och 2:a generationens Kindles.

Hur uppdaterar jag min första generationens Kindle Fire?

För att komma åt Mer, tryck på ikonen Snabbinställningar på hemskärmen. Du kan uppdatera din Kindle genom att trycka på Enhet och sedan på Uppdatera din Kindle. Under uppdateringen kommer din Kindle Fire att starta om två gånger. Kindle Fire kommer att visas på skärmen efter den första omstarten.

Varför tillåter inte min Kindle mig att uppdatera?

Du kan ha inaktiverat din WIFI för att gråa ut din Kindle. Driftssätt bör ställas in på Flygplan. Din enhet fungerar inte.

Hur tvingar jag min Kindle Fire att uppdatera?

 • Öppna appen Inställningar på din Fire om den är ansluten till Wi-Fi.
 • Du kan komma åt fliken Enhetsalternativ genom att rulla nedåt.
 • “Systemuppdatering” kan nås genom att trycka på “Systemuppdatering.”.
 • När du gör detta kan du se ditt nuvarande operativsystem och datumet när din senaste uppdatering gjordes.
 • Stöds fortfarande gamla Kindles?

  De gamla Kindles kan fortfarande användas för att ansluta till Internet, oavsett om det är hemma eller på jobbet, eller om det använder telefonens mobila hotspot. Vissa av de gamla Kindle-enheterna stöder inte Wi-Fi. Däremot stöder Kindle (1:a och 2:a generationen) och Kindle DX (2:a generationen) 3G. De stöder inte Wi-Fi.

  Kan jag uppgradera min Kindle?

  Uppdateringen kan laddas ner genom att klicka på den enhet du vill uppdatera och sedan klicka på den. Du kan uppdatera din Kindle genom att trycka på Meny > Inställningar > Menyikon > Uppdatera din Kindle > OK på din Kindles startskärm. Meddelandet “Din Kindle uppdateras” visas och din enhet bör startas om och uppdateras.

  Stöds fortfarande 2nd Generation Kindle?

  Kindle (1:a och 2:a generationen) och Kindle DX (2:a generationen) stöder dock inte 3G-anslutning. De stöder inte Wi-Fi. Det återstår att se om de kommer att återuppkopplas till internet i december.

  Vilket år är Kindle 2:a generationen?

  Kindle 2, andra generationens Kindle, tillkännagavs av Amazon den 10 februari 2009. Den 23 februari 2009 blev den tillgänglig för köp. Text-till-tal är tillgängligt på Kindle 2, så att du kan läsa upp texten. Dessutom har den 2 GB internminne, varav 1 GB är dedikerat. Det finns en användartillgänglig version på 4 GB.

  Varför kan jag inte uppdatera min Kindle?

  Den senaste versionen av Kindle-programvaran kan installeras manuellt om du inte kan uppdatera den via Wi-Fi. Den senaste Kindle-firmwareversionen kan laddas ner från Amazon och överföras till din Kindle med din dator för att göra det.

  Hur återställer du en Kindle 2nd Generation?

  2:a generationens Kindle kan återställas ganska enkelt genom att trycka på strömknappen tills den stängs av och sedan vänta ungefär en minut för att låta den starta upp. Strömknappen kan tryckas in manuellt tills den slås på om den inte slås på automatiskt.

  Relaterade Artiklar

  Back to top button