Hur uppdaterar jag Lowrance Hds Gen 2-programvara?

HDS Gen2 mjukvaruuppgradering (4.) är tillgänglig nu. Denna uppdatering ger stöd för ny Lowrance-teknik och inkluderar prestandaförbättringar och förbättrad funktionalitet för alla HDS Gen2-skärmar över hela världen.

När kom Lowrance Hds Gen 2 ut?

Lowrance HDS-7 och HDS-9 Gen2 Touch multifunktionsskärmar kommer att finnas tillgängliga att köpa i oktober 2012, och HDS-12 Gen2 Touch kommer att finnas tillgängliga i december 2012. Lowrance-återförsäljare och distributörer i hela USA och Kanada kommer att kunna erbjuda dessa displayer.

Hur kan du se skillnaden mellan en Lowrance Gen 1 och Gen 2?

Tryck sedan två gånger på System. Locket på Gen 1 har “HDS” skrivet i blått, medan locket på Gen 2 har “HDS” skrivet i vitt. Jag tror att Gen 1 är ljusare i färgen. Toppen av Gen 1 är svart med meddelandet “Lowrance”.

Kan du uppdatera en Lowrance Hds Gen 2?

Med den nya 2 är förbättringar tillgängliga som gratis nedladdning. Förutom GoFree Wireless-kompatibilitet, Chart Sharing, Depth Contour Shading, StructureMap HD, omfattande mappningsalternativ och en mängd prestandaförbättringar, inkluderar programvaran i Gen2 Touch- och Gen2-serien GoFree Wireless-kompatibilitet.

Hur kan du se skillnaden mellan en Lowrance Gen 2 och Gen 3?

Gen 3 har en knappsats, vilket är en av de största skillnaderna mellan Gen 2 och Gen 3 (strängt taget om Touch Units). CHIRP kommer också att finnas tillgänglig i Gen 3. Tekniken bakom detta är fantastisk, och den förbättrar verkligen skärmens klarhet.

Har Hds Gen 2 wifi?

HDS Gen2 Touch kan användas för trådlös funktionalitet genom att ansluta till WIFI-1.

Har Lowrance Hds-7 Gen 1 GPS?

HDS-7 Gen1 Lowrance Fishfinder/GPS-kartplotter – Massiv, högupplöst 6. En full VGA-färgskärmsdetalj på 4″ 640 x 480 pixlar. GPS-mottagarens interna antenn är Spot-on Always, med avancerad lowrance högkänslig GPS-mottagare med WAAS-korrigeringar för exakt positionering.

Vilket år kom Lowrance Hds ut?

Vi lagerförde Lowrance HDS för första gången i februari 2009 och har sett många förändringar sedan dess. Med Live når HDS-serien nya höjder och sätter ett helt nytt prejudikat för marinelektronik.

Se hur du uppdaterar programvaran Lowrance hds gen 2 Video


Relaterade Artiklar

Back to top button