Hur Trello Desktop App hjälper dig att arbeta mer effektivt

skrivbordsapplikation Trello kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt än webbläsarversionen. Det kan göra detta genom att introducera några nya funktioner och minimera besväret med att först titta på din webbläsare för att samarbeta med andra.

Om du inte redan visste Trello är en av de mest populära samarbetsplattformarna. Trello anses vara ett utmärkt verktyg som kan användas tillsammans med applikationer som t.ex Microsoft Teams och Slack snarare än att konkurrera direkt med dem.

Så låt oss ta en titt på hur du kan införliva Trello-skrivbordsappen i ditt dagliga liv för att förbättra din produktivitet.

Var produktiv utan distraktioner(Var produktiv utan distraktioner)

En av de bästa fördelarna med att använda en skrivbordsapplikation kan verka lite dum i skrift, men det fungerar faktiskt i praktiken. Använder skrivbordsappen Trello , du behöver inte använda en webbläsare. Detta är ett omedelbart plus för oss eftersom det betyder att vi kan undvika att klicka på andra webbplatser vi inte borde besöka.

Låt oss vara ärliga, som på något sätt inte hamnade i kaninhålet Reddit , Twitter eller värre, Youtube efter att ha besökt internet för att jobba?

Webbläsaren är fylld med alla möjliga typer av webbplatser som kan vara lite mer intressanta än det arbete du försöker göra, så det kan vara en total produktivitetsmördare för dem som kämpar för att hålla sig borta från distraherande webbplatser.

Kraftfulla genvägar i flera fönster(Kraftfulla genvägar över flera fönster)

Lag använder ofta flera brädor Trello för att separera olika uppgifter eller information, och till många användare Trello gillar att ha egna brädor för att öka produktiviteten.

Det finns flera skrivbordsexklusiva funktioner som kan hjälpa dig att hantera flera kort mer effektivt. Först kan du använda en rad genvägar för att snabbt växla mellan olika kort. Vi kommer att förklara kontrollerna nedan.

 • ctrl+1-9 kommer att öppna alla brädor du stjärnmärkt – du bör försöka hålla ditt arbete inom 9 brädor om möjligt. Således kan du enkelt växla mellan dem.
 • Du kan också ställa in en specifik tavla eller sida som din standardtavla. Använd bara för detta Ctrl+Skift+D . När den väl har installerats kan din standard whiteboard nås med Ctrl+D . Det som är bra med det här kommandot är att du kan ställa in nästan vilken sida som helst Trello som standard som din standardtavla, inklusive ditt lags styrelselista eller till och med din teammedlems sida.
 • Ibland kan det ta ett tag innan dina nya genvägar uppdateras, men du kan tvinga fram en omstart Trello genom att använda ctrl+r så att alla senaste ändringar träder i kraft omedelbart. Du kan också använda Ctrl+Skift+B för att gå till hela sidan av alla anslagstavlor.
 • Om du vill öppna ett nytt fönster för att hantera flera kort samtidigt, använd bara kortkommandot Ctrl+Skift+N . Ett nytt fönster öppnas och du kan snabbt växla mellan detta och andra fönster genom att välja fönster från aktivitetsfältet fönster.

Om du har en andra skärm kan du ställa in flera fönster med Windows Snap Assist . Dessutom Trello(Trello) Några andra grundläggande kortkommandon är tillgängliga, och vi har listat dem alla nedan.

 • Alt+Ctrl+C kopiera aktuell trello-url(Kopiera aktuell Trello-URL) för att öppna i webbläsaren.
 • Alt+Ctrl+Vhetero(Direkt) följ valfri kopierad länk i appen Trello . ( För jobb måste(Måste) vara en länk Trello
 • F11 – Aktivera helskärmsläge
 • ctrl+= – öka
 • Ctrl+- – Minska
 • ctrl+0 – Gå till standardskalan
 • ctrl+sid – skriv ut eller spara sidan som en PDF
 • ctrl+[ — вернуться на предыдущую страницу
 • Ctrl+] – Gå framåt (endast tillgängligt efter att ha använt kommandot “Tillbaka” ovan)

Få bättre skrivbordsaviseringar(Få bättre skrivbordsaviseringar)

På skrivbordsappen Trello Du kan aktivera skrivbordsaviseringar genom att klicka på inställningsväxeln i det övre högra hörnet. På den första sidan kommer du till inställningsmenyn, det kommer att finnas ett alternativ för att aktivera aviseringar Trello på skrivbordet.(Trello)

Naturligtvis kan du aktivera skrivbordsaviseringar via Trello i webbläsaren, men du måste alltid behålla fliken Trello öppen, annars hoppas skrivbordsaviseringar över. Vi tror att det är säkert att säga att skrivbordsaviseringar från en app Trello mer bekväm.

Det är lättare att lägga till nya kort snabbt och komma åt Trello(Lägg till nya kort snabbt och få tillgång till Trello Easy)

Ett annat bra skrivbordsverktyg Trello — snabbt lägga till genväg. Med detta kan du skapa ett nytt kort Trello var som helst på din PC med Windows Hejdå Trello springer i bakgrunden.

För att ställa in din egen kortkommando måste du klicka på inställningsväxeln i det övre högra hörnet av skrivbordsprogrammet Trello.

Därifrån ser du alternativet ” Snabblägg till genväg. (Snabblägg till genväg) Klicka på ” Installera(Ställ in)”, och skriv sedan in tangentkombinationen ” alt “,” ctrl “,” Flytta ” och “Plats”(Mellanslag) för att ställa in genvägen. Du kan nu använda den installerade genvägen för att skapa en ny karta var som helst på din PC, så länge appen du är i inte har ett kommando som står i konflikt med samma genväg.

På samma inställningssida kommer det också att finnas ett alternativ för att aktivera alternativet Global genväg . Däremot kan du öppna Trello var som helst med en enda kortkommando. Du kan ställa in vilken kombination som helst alt , Flytta , ctrl och T. Mer(T. En gång) Se till att kortkommandot inte kommer i konflikt med andra kommandon du kan ha på din PC.

Sammanfattning(Sammanfattning)

Jag hoppas att den här artikeln har visat dig varför skrivbordsappen Trello är bra för produktiviteten. (Trello)Om du inte visste det kan du skapa ett Trello-konto (skapa ett Trello-konto) och börja använda det gratis. Om du är ny på Trello rekommenderar vi att du läser några Trello-tips för att få ut det mesta av plattformen.

Desktopappen Τrello kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt än webbläsarversionen. Det kan göra detta genom att introducera några nya funktioner och minimera besväret som kommer med att gå igenom din webbläsare först för att samarbeta med andra.

Om du inte redan visste så är Trello en av de mest populära plattformarna för teamsamarbete. Trello anses vara ett bra verktyg att användas tillsammans med appar som Microsoft Teams och Slack, i motsats till att konkurrera med dem direkt.

Så låt oss ta en titt på hur du kan ta in Windows Trello-skrivbordsappen i ditt dagliga liv för att förbättra din produktivitet.

Var produktiv utan distraktioner

En av de bästa fördelarna med att använda alla stationära appar kan låta lite dumt i skrift, men i praktiken fungerar det verkligen. Genom att använda Trello-skrivbordsappen tvingas du inte gå via din webbläsare. Det är ett omedelbart plus för oss eftersom det betyder att vi kan undvika att klicka oss in på andra webbplatser som vi inte borde besöka.

Låt oss vara ärliga, vem har inte på något sätt hamnat i ett kaninhål av Reddit, Twitter eller ännu värre, YouTube, efter att ha besökt internet för att göra lite arbete?

En webbläsare är fylld med alla möjliga typer av webbplatser som kanske bara är lite mer underhållande än det arbete du försöker göra, så det kan vara en komplett produktivitetsmördare för dem som kämpar för att hålla sig borta från distraherande webbplatser.

Kraftfulla genvägar över flera fönster

Det är vanligt att team använder flera Trello-tavlor för att separera olika uppgifter eller information, och många Trello-användare gillar att ha sina egna personliga anslagstavlor för att hjälpa till med produktiviteten också.

Det finns några exklusiva funktioner för skrivbordet som kan hjälpa dig att hantera flera kort mer effektivt. För det första kan du använda ett antal genvägar för att snabbt växla mellan olika kort. Vi förklarar kontrollerna nedan.

 • ctrl+1-9 kommer att öppna vilka brädor du har stjärnmärkt – du vill försöka hålla ditt arbete inom 9 brädor om möjligt. På så sätt kan du enkelt växla mellan dem alla.
 • Du kan också ställa in en specifik tavla eller sida som din standardtavla. För att göra detta, använd helt enkelt Ctrl+Skift+D genväg. När den väl har ställts in kan din standardtavla nås med Ctrl+D. Vad som är bra med det här kommandot är att du kan ställa in i stort sett vilken standard Trello-sida som helst som din standardtavla, inklusive din teamboard-lista eller till och med din teammedlemssida.
 • Det kan ibland ta tid för dina nya genvägar att uppdateras, men du kan tvångsladda om Trello med ctrl+r om du vill göra eventuella ändringar som du nyligen gjort, aktiveras omedelbart. Du kan också använda Ctrl+Skift+B för att besöka hela din sida med alla anslagstavlor.
 • Om du vill öppna ett nytt fönster så att du kan hantera flera anslag samtidigt, använd helt enkelt genvägen Ctrl+Skift+N. Ett nytt fönster öppnas och du kan snabbt växla mellan detta och andra fönster genom att välja fönstren i aktivitetsfältet i Windows.

Om du har en andra skärm kan du ställa in flera fönster med Windows Snap Assist. Förutom detta finns det några andra grundläggande kortkommandon tillgängliga i Trello, och vi har listat dem alla nedan.

 • Alt+Ctrl+C Kopiera aktuell Trello URL, för att öppna i webbläsaren.
 • Alt+Ctrl+V – Besök en kopierad länk direkt i Trello-appen. (Måste vara en Trello-länk för att fungera)
 • F11 – Växla helskärm
 • ctrl+= zooma in
 • Ctrl+- – Zooma ut
 • ctrl+0 Gå till standardzoom
 • ctrl+sid – Skriv ut eller spara sidan som PDF
 • ctrl+[ – Go back to your previous page
 • Ctrl+] – Gå framåt (endast tillgängligt efter att ha använt bakåtkommandot ovan först)

Få bättre skrivbordsaviseringar

På Trello-skrivbordsappen kan du aktivera skrivbordsaviseringar genom att klicka på inställningskuggen uppe till höger. Den första sidan du kommer till i inställningsmenyn kommer att ha ett alternativ för att aktivera Trello-aviseringar på skrivbordet.

Du kan naturligtvis aktivera skrivbordsaviseringar via Trello i webbläsaren, men du måste hålla Trello-fliken öppen hela tiden, annars kommer skrivbordsaviseringar att missas. Vi tror att det är säkert att säga att skrivbordsaviseringar från Trello-appen är mycket bekvämare.

Lägg snabbt till nya kort och få tillgång till Trello enklare

Ett annat bra verktyg för Trello-skrivbordet är genvägen för att lägga till snabbt. Med detta kan du skapa ett nytt Trello-kort var som helst på din Windows-dator, så länge som Trello körs i bakgrunden.

För att ställa in din anpassade kortkommando måste du klicka på inställningskuggan uppe till höger i Trello-skrivbordsappen.

Därifrån ser du Snabblägg till genväg alternativ. Klicka på uppsättning och ange sedan en kombination av Alt, Ctrl, Shift och Mellanslag för att ställa in genvägen. Du kan nu använda den inställda genvägen för att skapa ett nytt kort var som helst på din PC, så länge som programmet du är i inte har ett kommando som står i konflikt med samma genväg.

Det kommer också att finnas ett alternativ på samma inställningssida för att aktivera en Global genväg alternativ. Med detta kan du öppna Trello var som helst med ett kortkommando. Du kan ställa in valfri kombination av Alt, Shift, Ctrl och T. Återigen, se till att denna genväg inte kommer i konflikt med andra kommandon du kan ha på din PC.

Sammanfattning

Förhoppningsvis har den här artikeln bevisat för dig varför Trello-skrivbordsappen är bra för att öka produktiviteten. Om du inte var medveten om det kan du skapa ett Trello-konto och börja använda det gratis. Om du är ny på Trello, föreslår vi att du läser upp några Trello-tips för att få ut det mesta av plattformen.