Hur tittar jag på YouTube-videor i flytande fönster på Android från Telegram?

Många människor gillar Youtube men de är inte bekväma med att stänga av sin skärm och uppspelningen stannar, så de skulle vilja se YouTube-videor i ett flytande Telegram-fönster på Android.

Man kan säga att ett stort antal människor använder det dagligen för att lyssna på musik eller underhållning . Det blev lätt min främsta källa till underhållning.

Men som vi sa, det finns en sak som stör mig är att YouTube inte tillåter dig att spela upp videor på din telefon i bakgrunden eller på låsskärmen.

Lyckligtvis finns det en väldigt bra lösning som du kan använda dig av kringgå denna begränsning och allt du behöver med Telegram-appen, även utan telefon .

Konfigurera Telegram för att använda det flytande fönstret

Så här ser du YouTube-videor i ett flytande Telegram-fönster och du kan till och med fortsätta lyssna med låsskärmen.

  • För att börja måste du ladda ner appen Telegram från Play Butik om du inte har den på din mobil.
  • Du kommer nu att öppna en chatt med dig själv (eller den välkomnande Telegram-användaren) och klistra in en länk till videon du vill spela upp i bakgrunden.
  • När du klickar på spela upp ger Telegram dig möjlighet att öppna videon i en flytande fönster genom att klicka på den markerade knappen.
  • Du kommer att bli ombedd att tillåta Telegram att spela upp videor i flytande fönsterläge.
  • Du måste välja ” inställningar i popup-meddelandet, aktivera sedan alternativet ” Visa på andra appar “.

  • Gå tillbaka till Telegram och spela upp videon Youtube av ditt val i flytande fönsterläge.
  • Du kan nu låsa skärmen och videon fortsätter att spelas upp i bakgrunden.

Tyvärr fungerar detta trick bara på Android OS-enheter, så den iOS-användare får leta efter en annan lösning.

Det bör också noteras att bakgrundsuppspelning stöds av YouTube Premium-tjänsten . Om du inte vill betala för Premium-tjänsten har du detta alternativ.

Telegram-appen

För personer som inte är bekanta med Telegram-applikationen kan vi säga att det är WhatsApps främsta konkurrent när det kommer till snabbmeddelanden.

Telegram har stuckit ut de senaste åren för det stora antalet ändringar och åtkomst som det inte tillhandahåller från sin applikation.

För finsmakare av denna applikation, de vet det du har oändliga möjligheter för att kunna hitta specifika grupper i ett område som du gillar.

Du kan hitta grupper för folk som älskar film, där du pratar om film och inte bara pratar, eftersom du kan också dela filmer via chatt .

Och otaliga andra alternativ än sin huvudkonkurrent, det ger dig också det alternativet att titta på YouTube-videor i ett flytande Telegram-fönster, som vi redan kommenterat.

Utan tvekan rekommenderar jag att du ger den här applikationen en chans, för lite i taget kommer du att hitta alla tillgängliga funktioner, och du kan klämma ihop den helt för bättre njutning.

Det flytande fönstret

Fördelen med att använda detta alternativ via Telegram är att det flytande fönstret inte bara fungerar i själva appen.

Du kan också avsluta appen och din video fortsätter att spelas upp du kan till och med komma åt valfri app på din enhet och det flytande fönstret kommer fortfarande att fungera.

Förutom fördelen med stäng av skärmen för att spara batteri och fortsätta lyssna på din favoritmusik utan några avbrott.

Den enda detaljen är att det här fönstret inte kan tas bort, det kan inte ändras i storlek, eftersom det automatiskt skulle sluta spela. Och för tillfället är det här alternativet inte tillgängligt i iOS.

Relaterade Artiklar

Back to top button