Hur testar man exklusiva funktioner på Deezer med Deezer Labs?

Deezer tutorials tips

Deezer är den främsta plattformen för streaming av ljud i Frankrike, med mer än 73 miljoner titlar i katalogen. För att alltid hålla koll på innovationer ger företaget dig möjligheten att prova gratis
exklusiva nya funktioner, med Deezer Labs. Dessa är “beta”-versioner (under utveckling) som vi föreslår att du klarar krocktestet. Följ guiden för att hjälpa Deezer för Android att förbättras samtidigt som du tar del av nya alternativ!

Hur använder man Deezer Labs för att testa nya funktioner?

1. Från startskärmen, navigera till inställningar med kugghjulet uppe till höger.

Deezer Labs

2. Längst ner på skärmen väljer du “Deezer Labs”.

Deezer Labs

3. Om funktioner är tillgängliga för testning visas de på den här sidan som en lista. Välj de som intresserar dig och aktivera motsvarande reglage.

Deezer Labs

4. För varje krocktestad funktion öppnas en diskussionstråd på Deezer Community så att du kan ge utvecklingsteamet din feedback om hur den används.

Deezer Labs

Det här är ett sätt att förhandsgranska nya sätt att använda Deezer, även om de funktioner som erbjuds inte alltid är framgångsrika och kan stöta på vissa fel. Observera också att när testfaserna är klara är alternativen inte längre tillgängliga i Deezer Labs, förrän den slutliga versionen integreras i applikationen under en uppdatering!

> Hitta alla våra serier av tutorials på Deezer

> Hur hanterar du ditt Deezer-konto?

> Hur använder man Deezer?

> Hur lyssnar man på Deezer på andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button