Hur tar man sig ur iPhone eller iPad DFU återställningsläge med Reiboot?

När vi pratar om Apple-tjänster Till exempel dem apparater iOS som’ iPhone eller den iPad detta är vanligtvis inte förknippat med specifika problem. De är generellt sett ganska stabila enheter vad gäller material och av programvara men det är möjligt att de har haverier.

Detta gäller även när vi pratar om att starta en av dessa enheter. Även om det, som vi redan har sagt, inte är vanligt; du kanske kan fixa dessa start- eller startproblem. När detta händer är det bästa sättet att åtgärda problemet är att använda DFU-läge eller den uppgradering av enhetens firmware.

DFU kan vara ett lite komplext verktyg, och det rekommenderas endast för personer som vet hur man uppgraderar eller degradera en enhet.

Även om du har fastnat i DFU-återställningsläge finns det alltid ett sätt att komma ut på något sätt. I det här fallet kommer vi nedan att visa dig hur du kan avsluta genom ett mycket enkelt verktyg, kallat Reiboot.

Vad är DFU Recovery Mode och vad används det till?

Om du tittar på den här handledningen lite förvirrande om dess natur, kanske vi behöver berätta lite om vad DFU-återställningsläge är. Speciellt när du kanske har gjort det men inte riktigt förstår hur det fungerar.

Det är ett tillstånd där det är möjligt att sätta vår iOS-enheter för att återställa operativsystemet . Dess huvudsakliga funktion är dock att ändra enhetens nuvarande firmware.

Kanske är firmwaredelen lite uppenbar tack vare ” uppgradering i förkortningen DFU, men det är inte bara begränsat till att uppdatera eller förbättra, utan det kan också nedgraderas genom detta läge. Det är fullt möjligt att byta från ett nytt operativsystem till ett gammalt.

Detta görs mycket när du har en iPhone 4, vilket gör att du enkelt kan uppgradera eller nedgradera den på grund av ett inneboende fel i enheten. Faktum är att du kan göra så mycket det där Apple fortsätter att signera den version du så gärna vill ha på din enhet.

Dessutom fungerar det som ett slags påtvingad återställning . Även om det finns andra sätt att återställa enheten, är det fortfarande ett tillförlitligt sätt att föra vår enhet tillbaka till en punkt som vi vill ha. Det händer dock att när enheten är i detta tillstånd blir skärmen svart och det är omöjligt att interagera med vår enhet.

Därför, om du upplever ett hårdvarufel, såsom oförmågan att använda en specifik knapp, kanske du vill se en mycket enklare version av att avsluta detta läge, och Reiboot är ett bra alternativ.

Använda Reiboot för att avsluta DFU-återställningsläget

Kunna använda läget DFU för att kunna återställa eller på något sätt återställa programvara från din mobil eller iPad, är ett extremt bekvämt sätt att genomföra processen.

Men chansen är stor att du kommer att fastna i det här läget, med en svart skärm och inte mycket annat att göra, eftersom din enhet inte reagerar om du inte gör något åt ​​det. Därför kan Reiboot vara ett bra alternativ för dig.

Även om många gillar att använda redsn0w för att hantera detta läge, Reboot är väldigt enkelt och okomplicerat. Så se hur du tar dig ur DFU-läget i några steg:

  1. Först måste du ladda ner och installera Reiboot-programmet . Detta kan göras via dess utvecklares webbplats, Tenorshare. När den är installerad, öppna den.
  2. Nu oavsett om du har Reiboot Pro eller den klassiska versionen, anslut din iOS-enhet till din dator.
  3. Du kommer omedelbart att se flera alternativ på skärmen, men allt du behöver göra är att trycka på alternativet “Avsluta återställningsläge” och det är allt.

Relaterade Artiklar

Back to top button