Hur tar man reda på vem som använder ditt Netflix-konto och tar bort åtkomst?

Netflix x Squid Game © Shutterstock

Även om jätten videoströmning inte stöder delning av lösenord, användarna själva berövar sig inte det. Varför ? För att vinna priset på ett abonnemang eller dela kostnaden med familj eller vänner. Men hur behåller du kontroll över din kontoaktivitet? netflix erbjuder dig en lösning.

Med parametern “Recent streaming activity” specificerar Netflix de senaste enheterna som har anslutit till ditt konto samt deras plats.

Hur kommer jag åt senaste aktiviteten?

Genom att analysera din senaste streamingaktivitet kan du se vem som loggar in på ditt konto. Om du märker en anomali eller en anslutning som inte behöver vara det, kan du agera snabbt och ta bort dessa obehöriga åtkomster.

För att komma åt din streamingaktivitet, gå till dina Netflix-kontoinställningar (tillgänglig från din ikon längst upp till höger på sidan). Scrolla ned och välj “Senaste streamingaktivitet”. Du kommer att kunna se typen av ansluten enhet, dess IP-adress och dess plats.

För närvarande är det inte möjligt att ta bort åtkomsten till ditt konto individuellt. Istället, fortfarande i dina kontoalternativ, välj “Logga ut från alla enheter”. Glöm inte att byta lösenord om det behövs!

Netflix, Disney+, Apple TV+, Prime-video: vad är nytt inom streaming i maj 2022?

Vi varnar i förväg: maj månad lovar att bli fullspäckad på SVoD-plattformar. Det kommer att finnas en viss grupp tonåringar som vi inte har sett på länge, men också en Jedi-mästare som var mycket saknad av människor i min generation. Spänn fast säkerhetsbältena!
Läs mer

Källa: iDropNews

Relaterade Artiklar

Back to top button