Hur tar jag permanent bort ett Apple ID-konto som inte är mitt? – Steg för steg

Kort sagt, Apple håller på att bli ledande inom telekommunikation, underhållning och shoppingtjänster. Och den tjänster och appar erbjuds via Apple ID är mycket varierande . Men i nästa handledning kommer vi att berätta vad du behöver göra när du vill Ta bort ett Apple ID-konto permanent som inte är mitt steg för steg.

Med detta ID-konto kan användare njuta av ett antal tjänster inklusive möjligheten att använda molnet som lagring eller lyssna på sin favoritmusik. Men ibland finns det användare som av konstiga skäl bestämmer sig för att vi inte kommer att ifrågasätta att avbryta eller Ta bort ett Apple ID-konto permanent.

Det finns många artiklar som vi har kommenterat om de olika och attraktiva tjänster som Apple erbjuder sina kunder. Och bland dem kan vi namnge den nya Apple Pay och det kommer att vara mycket bra för dig att lära dig vad det är, vad det är till för och hur denna intressanta applikation fungerar.

Hur man permanent tar bort ett Apple ID-konto som inte är mitt

I följande handledning kommer vi att ge dig de nödvändiga instruktionerna så att du kan permanent radera ett Apple ID-konto som inte är mitt . Både på mobila enheter och Mac-datorer berättar vi vad du ska göra härnäst. Om du har en PC måste du följa följande procedur.

Du kommer att komma åt webbläsaren du använder och du kommer att skriva följande webbadress https://privacy.apple.com . På sidan måste du ange Apple ID för ditt konto måste du ange lösenordet. Nästa steg blir att svara på säkerhetsfrågorna som erbjuds av systemet och fortsätta.

Nu ska du scrolla längst ner på sidan där du hittar avsnittet Ta bort ditt konto och vidare under alternativet Start måste du klicka där. Gå tillbaka tills du hittar alternativet Välj en anledning, du måste välja en som erbjuds dig. Nästa steg blir att markera rutan där det står det Jag har läst och accepterat dessa villkor.

Nu måste du ange mailadressen där du kommer att få aviseringarna, nu kommer du att se en säkerhetskod som du måste kopiera. Då kommer du att se en annan skärm där du måste ange den kopierade koden. Nu för att slutföra i nästa fönster måste du klicka på alternativet Ta bort konto och du har redan slutfört proceduren.

Hur man permanent tar bort Apple ID-konto som inte är mitt på iPhone-enheter

Så att du kan permanent radera ett Apple ID-konto som inte är mitt måste du göra följande. Öppna först din mobila enhets webbläsare. I adressfältet kommer du att skriva följande webbadress. https://privacy.apple.com . Nu måste du ange ditt Apple-ID för att logga in. Nu behöver du klicka på ikonen som har en pilform, nu i nästa fält måste du ange lösenordet.

När du har angett klart denna data, tryck på pilikonen igen, du kommer nu att se två säkerhetsfrågor som du måste svara på. Eller så är det möjligt att en kod kommer att skickas till dig, utför operationen som du begär. När du har slutfört denna operation klickar du på alternativet Fortsätt.

Denna åtgärd tar dig till ett nytt fönster och du rullar ner tills du hittar avsnittet Radera konto och klicka på alternativet Start. Du kommer att se all information om raderingen av ditt konto. Men du måste rulla ner tills du hittar alternativet Välj en anledning och välj bland de som erbjuds och tryck sedan på Fortsätt.

Acceptera villkoren genom att markera rutan jag har läst och jag accepterar dessa villkor, klicka sedan på Fortsätt. Placera e-postmeddelandet för att få aviseringar, kopiera nu koden och på nästa skärm, klistra in den i motsvarande fält. För att slutföra processen måste du klicka på alternativet Ta bort konto.

Vi måste vara väldigt tydliga med konceptet att vi egentligen inte tar bort någon annans konto. Vad vi gör är att permanent radera det här kontot från vår mobil, för att kunna använda den med vår. Detta är mycket användbart i händelse av att någon nära och kära ger dig sin gamla mobil, till exempel.

Relaterade Artiklar

Back to top button