Hur tar jag bort mitt konto eller avbryter min Deezer-prenumeration?

Deezer tutorials tips

Om du vill ta bort ditt Deezer-konto helt, var medveten om att denna operation är permanent. Du kan dock också avbryta ditt betalda abonnemang och återgå till ett kostnadsfritt Deezer-konto, vilket är icke-bindande.

Hur avbryter jag mitt Deezer-abonnemang?

1. I applikationsinställningarna, tillgängliga från kugghjulet uppe till höger på skärmen, välj “Kontohantering”.

Deezer-inställningar
Deezer-inställningar

2. I avsnittet “Mitt abonnemang”, välj “Hantera min prenumeration”.

Deezer kontohantering

3. Välj “Avsluta min prenumeration”. Ditt konto återgår till gratiserbjudandet på årsdagen för din prenumerationsdebitering.

Deezer uppsägning

Hur tar man bort ditt Deezer-konto?

För att helt radera ditt konto måste du logga in på deezer.com från en dator.

1. Klicka på din profilbild längst upp till höger på skärmen.

Deezer uppsägning

2. Välj “Kontoinställningar”.

Deezer uppsägning

3. Längst ner på sidan klickar du på “Radera mitt konto”.

Deezer uppsägning

4. När du har bekräftat ditt lösenord kommer du att få ett e-postmeddelande med en länk som gör att du kan ta bort ditt konto permanent.

Deezer uppsägning

När du säger upp din Deezer-prenumeration kan du enkelt, från ditt gratiskonto, prenumerera på ett betalerbjudande igen senare, du har inte förlorat någon av dina favoriter. Om du tar bort ditt konto helt kommer du att kunna återskapa det från början, men du kommer inte att kunna återställa några av dina gamla inställningar.

> Hitta alla våra serier av tutorials på Deezer

> Hur hanterar du ditt Deezer-konto?

> Hur använder man Deezer?

> Hur lyssnar man på Deezer på andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button