Hur tar jag bort alla bilder som lagts upp på mitt Instagram-konto? – Steg för steg

Instagram är ett av de mest populära sociala nätverken, det har också många följare. I den här plattformen kan vi göra många saker, i dess mångfald av funktioner är: kommentera inlägg, ladda upp och posta bilder även från datorn, videor, filter, status, dela, chatt, tagga en person i en kommentar och många fler saker.

Naturligtvis alla dessa Instagram-verktyg, deras designers uppdaterar dem kontinuerligt, de kommer också med nya alternativ för att få användare att göra annorlunda och geniala saker.

För varje bild du har på Instagram kan du använda en av de olika funktionerna som vi har nämnt tidigare, varför detta sociala nätverk har blivit så flitigt använt över hela världen med mer än 1000 miljoner aktiva användare.

Filtren som används på Instagram är många och kan göra viktiga ändringar i foton eller videor. Med dessa färger kan vi även ge dem en nostalgisk look eller ge dem en stil årgång och många andra.

Visst, ibland händer det att det med tiden kommer bilder som vi inte gillar längre eller bilder med människor som vi inte ens ser längre, nu vill vi ta bort dessa bilder. Frågan är: hur tar man bort alla dessa bilder?

Vi kommer att förklara för dig vad du behöver göra för att radera alla de foton som du inte längre vill ha.

Steg för att ta bort bilder från ditt Instagram-konto från din mobil

Från mobilen är detta det vanligaste sättet att använda detta socialt nätverk måste du följa stegen som vi kommer att ge dig nedan för att radera bilder på Instagram.

Steg 1

Gå in på Instagram från din smartphone.

2:a steget

Ange din användarprofil.

Steg 3

När du är inne ditt konto alla dina data visas, det finns också alla foton du har publicerat. Du kommer nu att hitta fotot du vill ta bort från dina inlägg.

Steg 4

Med bilden markerad går du till det övre högra hörnet på din skärm, tryck på där de tre prickarna är.

Steg 5

När du har tryckt på en meny öppnas, det är här du kommer att se “radera” och trycka på den.

Steg 7

Det visas på bekräftelseskärmen och frågar, tryck på radera och detta tar bort fotot från ditt konto.

Hur tar jag bort dina Instagram-kontobilder från din dator?

Ibland finns det många användare som föredrar att komma åt sitt Instagram-konto från datorn, nu kommer vi att berätta hur du tar bort bilder steg för steg.

Innan du har alla funktioner och till och med radera bilder, du måste ladda ner Android-emulatorn för din dator, du kan Ladda ner BlueStacks senaste version gratis för PC.

När du har laddat ner och installerat den kommer du åt Instagram-appen. Kom ihåg alla steg du kommer att göra med emulator från din dator:

Steg 1

När du är redo kommer du in på ditt Instagram-konto från emulatorn på din dator.

2:a steget

Här startar du avsnittet från din dator genom att ange dina data.

Steg 3

Vid det här laget hittar du din profilikon längst ner till vänster på skärmen.

Steg 4

Omedelbart kommer antalet följare att visas, förutom de du följer, tillsammans med dina publikationer.

Steg 5

I din komposition väljer du den du vill ta bort.

Steg 6

När du har den på skärmen går du till de tre punkterna som finns längst upp till höger, trycker på den.

Steg 7

Du kommer att se några alternativ som markerar radering.

Steg 8

Här ber den dig att bekräfta att om du vill ta bort det här fotot, tryck på Ta bort och du kommer att få det raderade fotot.

Nu, om du vill ta bort fler bilder måste du upprepa samma process, Instagram tillåter dig inte att radera flera bilder samtidigt. Om du vill veta mer på Instagram, du kan besöka detta sektion och hitta mer hjälp.

Relaterade Artiklar

Back to top button