Hur startar eller går jag med i en Spotify Duo Premium-prenumeration?

Bland dess arsenal av Premium-prenumerationer, Spotifys musik- och poddströmningsplattform (android
Windows
) erbjuder också ett erbjudande för par. Bättre känd som “Duo Premium”, detta gör att du kan dra fördel av plattformens främsta fördelar till ett förmånligt pris. Här är den mycket enkla proceduren att följa för att starta eller gå med i detta erbjudande.

Spotify tutorial trick

Ett komplett erbjudande designat för par

Duo Premium-prenumerationen länkar Spotify-kontona till två personer som bor under samma tak för att dra nytta av plattformens fördelar till ett reducerat pris och utan förpliktelser. En gratis provperiod på 1 månad är till och med tillgängligt för användare som vill bekanta sig med Premium.

Som en del av detta erbjudande kan prenumeranter välja högsta ljudkvalitetlyssna på musik i den ordning du väljer och utan reklampauser men också synkronisera låtar för att kunna lyssna på dem i offlineläge. Den här sista funktionen är mycket populär bland frekventa resenärer och personer som reser ofta i arbetet. Dessutom sticker detta abonnemang ut tack vare “Mixa Duo“, en regelbundet uppdaterad spellista som kombinerar de två medlemmarnas smaker.

tutorial_5_spotify_duo_premium2

Hur man startar en Spotify Duo Premium-prenumeration

För att starta ditt familjeabonnemang, gå till registreringssidan från en webbläsare.

Den som registrerar sig blir automatiskt prenumerationsansvarig och kommer då att kunna ställa in adressen, hantera betalningar och bjuda in eller ta bort en annan medlem. Största vaksamhet krävs under detta skede eftersom det går inte att byta kontoansvarig senare.

När du har valt prenumeration kommer Spotify automatiskt att omdirigera dig till en Ordersammanfattning under vilken du kan ange din betalningsinformation (plattformen accepterar betalning med kredit-/betalkort eller PayPal). Du bör veta att denna information är obligatorisk även för att få tillgång till den kostnadsfria provperioden på en månad.

tutorial_5_spotify_duo_premium

Gå med i ett duokonto

För att gå med i ett Duo Premium-abonnemang måste du bo på samma adress som prenumerationsansvarig. Den här kommer att kunna skicka en inbjudan från deras sida konto
. Du kommer omedelbart att få den här e-postinbjudan med en länk för att skapa ett Spotify-konto eller logga in på ditt befintliga konto. Slutligen, innan du slutför proceduren, kommer Spotify att be dig att göra det bekräfta din postadress. Observera det Spotify begränsar byte av Duo-prenumeration till en gång om året.

Läs även:

  • Alla våra Spotify-tutorials
  • Hur hanterar du ditt Spotify-konto?
  • Hur använder man Spotify?
  • Hur ansluter jag Spotify till andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button