Hur ställer du in ditt YouTube-konto på rätt sätt?

Logotyp för YouTube Tutorials

Youtube
är en videoplattform där det är väldigt trevligt att navigera. Du kan upptäcka alla typer av innehåll, från det mest underhållande till det mest lärorika! För att dra nytta av denna tjänst med slutna ögon kan det vara värt att optimera dina kontoinställningar.

Hantera dina aviseringar, din visningshistorik på rätt sätt, begränsa videoklipp för yngre publik, aktivera mörkt läge… Så många inställningar som är användbara för att göra din användning av YouTube ännu trevligare. Vi förklarar hur du optimerar dem i listan med handledningar nedan.

Anpassa ditt YouTube-konto

På Clubic vill vi dig väl. Det är därför vi råder dig att ställa in det mörka temat på ditt YouTube-konto nu. Varför ? Eftersom dina ögon är värdefulla och blått ljus från skärmar är inte bra för dem. Förutom att orsaka stor syntrötthet kan det senare på lång sikt orsaka alla typer av sjukdomar (depression, cancer, makuladegeneration). Skydda dina ögon nu genom att lära dig hur du aktiverar mörkt läge på YouTube.

Och på tal om välbefinnande, varför inte också spara dig själv lite stress genom att begränsa synligheten för dina videor. Och ja, alla vill inte bli framgångsrika Youtubers. Om så är fallet, lär dig hur du ställer in vem som kan se dina videor på YouTube nu.

Slutligen är det möjligt att ställa in ett begränsat läge för att undvika innehåll avsett för en informerad allmänhet. Detta döljer även kommentarer under videorna. Tryggande alternativ när du delar din dator med dina barn och vill låta dem navigera med fullständig sinnesfrid. Handledningen “Hur man aktiverar det begränsade läget på YouTube” berättar allt du behöver veta om ämnet.

Hantera aviseringar på YouTube

YouTube är miljarder videor och bara några få skapare som är viktiga för dig. För att inte missa någon publicering av dina favorit Youtubers kan du lära dig hur du aktiverar notiser. Du kommer att få ett e-postmeddelande eller ett pushmeddelande på din smartphone eller direkt på plattformen. Du kan till och med ha tillgång till personliga aviseringar.

Självklart är processen helt reversibel: du kan välja att ge upp den när som helst. För att ta reda på hur du ställer in det här praktiska verktyget, läs handledningen “Hur du aktiverar eller inaktiverar aviseringar på YouTube”. Du kan också gå längre genom att lära dig hur du konfigurerar dina aviseringar på plattformen.

För att slippa bli besvärad kan du också lära dig hur du hanterar spam på YouTube. Dessa oönskade och repetitiva meddelanden kan snabbt smutskasta kommentarsektionen i dina videor. Få inte panik: handledningen “Hur bli av med stötande kommentarer och spam på YouTube” berättar hur du hanterar detta besvär.

Hantera din YouTube-historik

YouTube-historiken håller reda på alla dina visningar. Det perfekta sättet att hitta de videor du älskade! Det är också ett bra verktyg för videoavdelningen för att lära sig mer om din smak och ge lämpliga rekommendationer. Historiken är tillgänglig för dig när som helst: upptäck handledningen “Hur du konsulterar din YouTube-historik” för att snabbt hitta den på plattformen.

Det är bra att veta att du kan avbryta den här historien när du vill. Den information som finns tillgänglig på den här listan kan raderas efter behag, oavsett om det är en enskild video eller hela media som visas. Vi förklarar allt för dig i handledningen “Hur du tar bort eller stänger av din YouTube-historik”.

Hitta alla våra tutorials för att veta allt på YouTube:

  • Vår kompletta fil: Youtube: tips, råd och handledning
  • Hur hanterar och skyddar du ditt YouTube-konto?
  • Hur hanterar du dina YouTube-prenumerationer och kommentarer?
  • Hur bemästrar man alla funktioner på YouTube?
  • Hur hanterar du din YouTube-kanal på rätt sätt?

Relaterade Artiklar

Back to top button