Hur spelar jag upp mina mobila musikfiler med YouTube Music?

En av anledningarna till varför Google Play Musik inte helt har ersatts av YouTube Music beror på att det finns olika verktyg och funktioner som ännu inte är tillgängliga att använda i YouTube Music.

Även om båda plattformarna har unika appar, funktioner och verktyg, som att ladda ner och spela in musik de två konkurrerar på grund av deras användares åsikter.

Tack vare de nya uppdateringarna är det möjligt att vi kan lyssna på alla våra filer lokal från Spela musik och även utan att behöva vara ansluten till internet . Med alla dessa filer, vi syftar på all musik vi redan har laddat ner och som tidigare är placerade i vår fil cell telefon.

Detta är dock saker som vi kan göra under lång tid i nämnda applikation, men från YouTube Music har vi bara möjlighet att spela den musik som vi hittar i själva plattformen, det vill säga dess eget innehåll.

För några månader sedan talades det om möjligheten att använda YouTube Music-plattformen, som en spelare med vilken du kan spela alla dina lokala filer, dock kan detta göras så länge du går in i din filutforskare .

När du var inne i utforskaren var du tvungen att välja filen du ville öppna, och efter det, metoden som den kommer att vara läs kl utomhus med YouTube Music.

Även om det tidigare alternativet är ett stort steg framåt har nya funktioner lagts till som vi vill visa dig i detta artikel så att du har friheten att använda den på bästa möjliga sätt.

Hur man lyssnar på musik på YouTube Music

För att lyssna på musiken som vi har på vår enhet i YouTube Music måste du följa en rad steg som vi kommer att beskriva här på bästa möjliga sätt.

  1. börja med ladda ner och öppna mobilapplikationen .
  2. När du har gjort det måste du gå till konstnärsavdelning eller, om inte det, i albumen. Du kan hitta allt detta mycket snabbt i biblioteksdelen av din mobiltelefons filutforskare.
  3. När du är inne i biblioteket kommer du att kunna se en ny flik som heter “enhetsfiler” när du väl går in på den här fliken kommer du att kunna navigera bekvämt genom alla dina filer. Du kommer att göra detta på samma sätt som du gör med alternativet Google Play Musik.
  4. Väl där han välj bara filen du vill och på det här sättet du redan att spela lokalt på denna plattform – form.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med denna tjänst?

Även om den här tjänsten kan verka genialisk direkt. Du bör veta att några av dess funktioner fortfarande är under utveckling, av denna anledning tror jag inte att den är redo att ersätta vad som anses vara en av de bästa applikationerna för spela musik från Google och Android, utan att det behövs den irriterande närvaron av annonser .

En av de mest efterfrågade sakerna av användare för att göra den till den aktuella appen är att lägga till låtarna som vi hittar lokalt i din spellista. Dessutom är det önskat att dessa låtar läggs till i YouTube Music-spellistan.

Även om det kan vara en speciell funktion som du inte behöver särskilt mycket, enligt de undersökningar som företaget gjort, vill många användare integrera den.

Vad kan vi förvänta oss av den här appen?

Även om vi fortfarande får vänta lite på att få en ny uppdatering av detta mobil app. Det är alltid ett perfekt alternativ att kunna lyssna på musik flera tider på dygnet.

Det är dock fortfarande en fantastisk app, som du kan använda på många sätt.

Relaterade Artiklar

Back to top button