Hur spårar man vänners aktivitet på Spotify?

Spotify är en musikströmningsplattform (android
Windows
) som spårar andra appanvändares aktivitet. Om du vill bekanta dig med den här funktionen och upptäcka musiksmaken hos dina nära och kära, här är proceduren att följa.

Funktionaliteten hos spårning av vänaktivitet finns påAnsökan Spotify för PC. Detta låter dig visa de senaste låtarna som dina nära och kära lyssnade på (eller spelade).

Spotify tutorial trick

Hur man följer vänners profil på Spotify

Som standard, så snart applikationen öppnas, uppmanar fältet till höger dig att göra det logga in via facebook. Klicka på den här blå knappen och ange sedan dina Facebook-uppgifter.

tutorial_20_spotify_follow_friends_facebook

En gång ansluten till Facebook via Spotify, ansökan ansvarar för att fastställa gemensamma bekanta. Om det är många, använd gärna “Filtrera efter namn” att hjälpa dig.

För att prenumerera på profiler som intresserar dig, klicka bara påteckenikon ligger till höger. Vid fel kan du alltid avbryta spårningen genom att klicka på korsa.

tutorial_20_spotify_follow_friends_facebook1

Spotify låter dig ocksååtkomstprofil användare. Klicka bara på deras namn i det vänstra navigeringsfältet för att se deras offentliga spellistorden antal abonnenter eller för dig prenumerera/avsluta prenumerationen.

Slutligen, om du glömde att prenumerera på en profil under föregående steg, få inte panik! Tack vare’teckenikon som visas i den högra raden, är det för att konsultera nya din lista över vänner.

tutorial_20_spotify_follow_friends_facebook2

Hantera spårningsinställningar

För att justera visnings- och delningsinställningar, klicka på pilmenyn som har ditt namn på “Inställningar“.

När inställningsmenyn är öppen har du möjlighet att göra detaktivera eller avaktivera den högra stapeln (“Se vad dina vänner lyssnar på”).

För att gå längre, du du kan också ansluta/koppla från Facebook, gör dina nya spellistor offentliga men också om du vill tillåta att din lyssningsaktivitet delas på Spotify.

tutorial_20_spotify_follow_friends_facebook4

För att lära dig mer om funktionerna i programmet, se till att läsa hela filen som finns tillgänglig nedan.

Läs även:

  • Alla våra Spotify-tutorials

  • Hur hanterar du ditt Spotify-konto?
  • Hur använder man Spotify?
  • Hur ansluter jag Spotify till andra enheter?

Relaterade Artiklar

Back to top button