Hur sparar jag bilder från mitt Instagram-konto?

Instagram är ett av de mest använda sociala nätverken i världen. Detta skapade stor misstro mot människors data och foton. Därför finns det olika metoder för gör en säkerhetskopia av fotona på ditt konto Instagram och förutom att extrahera dem när som helst.

Fördelen med att göra en säkerhetskopia av bilderna på det här sociala nätverket är att ha enkel åtkomst till dem. Förutom att vara säker på att om något händer med ditt konto Instagram , du kan lita på dessa filer.

Steg för att säkerhetskopiera dina Instagram-kontofoton till Google Photos

Den här metoden som kommer att förklaras nedan sparar Instagram-foton till bilder som laddats ner från Google-foton. Denna process är möjlig tack vare externa applikationer som tillhandahåller denna tjänst och är pålitliga.

PicBackMan applikationsmetod

Att göra detta, du måste ladda ner appen PicBackMan . När du har installerat måste du komma åt Instagram-kontot från applikationen och göra samma sak med Google-foton, detta gör att de två applikationerna kan anslutas. Observera att detta kan göras med Google Drive och Dropbox genom att följa samma steg.

Nästa sak att göra är att konfigurera applikationen efter vad du vill, det är väldigt enkelt och intuitivt. Då måste du autentisera för vad processen kan göras. För detta måste en kod anges i Google foton vars funktion är att autentisera proceduren.

Instagram och Google Foton kommer att be om ägarautentisering och godkännande för att bekräfta att jag litar på den externa applikationen.

Efter denna process i PicBackMan-applikationen måste du gå till ” Flytta och välj det konto som Instagram-bilderna ska skickas till, vilket i det här fallet är Google photos.

Hur länge dina Instagram-kontobilder sparas beror på internethastigheten.

Integramat verktygsmetod

Att säkerhetskopiera foton från ditt Instagram-konto med den här appen är väldigt enkelt och till och med automatiserat. Integromat är ett verktyg som används för att mekanisera processer mellan applikationer på Internet. Dess användningsområden är praktiskt taget oändliga och det är utmärkt för att automatisera dem.

För att göra en säkerhetskopia av bilderna på ditt Instagram-konto måste du gå in på deras sida och skapa ett konto . Det låter dig också gå in direkt med ett Facebook- eller Google-konto.

När du har loggat in måste du hitta och välja alternativet “Modeller” representeras av en pusselikon i den vänstra fältet . Då visas alla fördefinierade mallar som kan användas.

För att hitta den som sparar funktionen i Instagram är det mest rekommenderade, på grund av antalet befintliga modeller, att trycka på alternativet “filtrerad” och skriv i fältet som visar “Instagram” till höger .

Sedan kommer modellerna som är associerade med detta sociala nätverk att visas. Du måste välja den med Google Photos-ikonen.

När det är klart kommer han att öppna det och ge en beskrivning och förklaring av hur man använder det. Sedan alternativet “Skapa” måste väljas . Den där låter dig ändra och korrigera nätverksinställningar.

Först kommer det att be om att lägga till Instagram-kontot och samtycker till att ge tillstånd till verktyget för att se data. För utan det kommer du inte att kunna utföra processen.

Samma sak görs med kontot i Google foton och slutligen alternativet “Kör en gång” har bråttom för att aktivera systemet och generera säkerhetskopian automatiskt.

Nu när du vet hur man gör en säkerhetskopia är det dags för dig att leta efter andra Instagram-funktioner som du inte visste fanns, som den som låter dig kopiera och dela länken på ditt konto, eller det som låter dig göra det arkivera alla inlägg på instagram utan att radera dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button