Hur slutar jag massfölja de som inte följer mig på Twitter?

Twitter är ett av de bästa sociala nätverken där ute, det har förtjänat sitt rykte genom att vara ett av få med miljontals användare. Därför är kunskap väsentligt i dagens värld. Det är därför du kommer att lära dig det idag Sluta följa avföljare på Twitter snabbt och enkelt.

Ett användbart verktyg förutom kraft blockera någon från att skicka privata meddelanden på Twitter utan samtycke, på ett sätt som främjar både konfidentialitet och exklusivitet för ditt konto.

Och det är att, oavsett om du använder dem eller inte, måste alla erkänna att Twitter har dominerat världen i många år, förutom att det har förändrat den allmänna synen på sociala nätverk. Men sedan en tid tillbaka har detta inte varit fallet, så många människor har lämnat och lämnat sina inaktiva användare skapa ackumuleringar i kontona.

Massavfölj de som inte följer mig på Twitter

På grund av ovanstående (det faktum att många har gett upp) genererar inte de konton som fortfarande är aktiva de nödvändiga likes, retweets och gör skapa listor på Twitter en förlorad träning på nätverket.

Och eftersom det fortfarande finns många aktiva användare, en mycket kreativ lösning på varit efterlyst och detta genom olika applikationer.

Idag finns det många applikationer som sträcker sig från ta reda på om någon har angett ditt Twitter-konto utan tillstånd att hantera hur många följare du har och till och med veta vem som slutade följa dig vid en viss tidpunkt. En av dem heter Justunfollow.

Denna applikation låter dig hantera många saker på ditt Twitter-konto gratis, så sluta följa dem som inte följer mig vidare Twitter in massa kommer inte att kosta alls dyrt. Allt du behöver göra är att länka den genom att ange Twitter användarnamn och lösenord (detta är också för Instagram).

Väl inne kommer du att se avsnitt som visar saker som: användare följer dig inte utan du följer dem, som du kan sluta följa helt enkelt genom att klicka på länken som heter “Unfollow” som visas bredvid den med deras namn.

Det låter dig också se omvänt personer som följer dig men du inte följer och ännu bättre låter det dig se vem som har slutat följa dig så att du på samma sätt som i den föregående bara behöver klicka på länken kan låta de följer i massor.

Men för lås upp den här måste du göra ett inlägg i appen på samma twitter (dvs. det är alltid gratis).

Tweepi

Med det tidigare verktyget kan du sluta Följ massivt de som inte följer mig på Twitter, men det är inte det enda alternativet, det finns också en som i sin platinaversion kan övervinna det och det är Tweepi.

För att använda den behöver du bara skapa ett konto som kan vara silver eller platina, de är endast värda 13 dollar per månad för den första och den andra 25. När du har skapat kontot med informationen som sidan efterfrågar får du tillgång till funktioner som:

I sin silverversion

Tvinga följare du inte vill följa dig att sluta följa, sluta följa personer du följer men inte följa dig tillbaka, rensa upp tidslinjen genom att bland annat avregistrera flera personer samtidigt.

I sin platinaversion

Sluta följa användare som inte har twittrat alls på 30 dagar, sluta följa användare som aldrig har laddat upp en avatar (mest inaktiva), sluta följa dem som inte ens har en biografi, sluta följa som inte har följt dig inom 30 dagar efter att ha följt dem bland andra.

Hur kan du läsa det här verktyget är otroligt kraftfullt och beskrivande när det kommer till att uppfylla mass unfollow me twitter unfollow-funktionen, så om du har några pengar du vill spendera är detta ditt bästa alternativ.

På en annan sida, om du föredrar att gå fri finns det alltid bara sluta följa, vilket också är väldigt bra, så sammanfattningsvis har du flera alternativ för att optimera ditt Twitterkonto och få ut det mesta av det.

Relaterade Artiklar

Back to top button