Hur skapar man ett iCloud-konto?

Sammanfattning
 • Hur skapar jag ett iCloud-konto på iPhone eller iPad?
 • Hur skapar jag ett iCloud-konto på en Mac?
 • Hur skapar jag ett iCloud-konto på Apples webbplats?

icloud inloggning

Att skapa ett Apple iCloud-konto är nästan nödvändigt för att få ut det mesta av din iPhone, iPad eller Mac. Här förklarar vi hur du snabbt skapar ditt iCloud-konto, oavsett vilken Apple-enhet du använder och versionen av iOS eller macOS på din smartphone eller dator.

I många år har iPhone, iPad eller Mac alla varit kopplade till ett enda iCloud-konto. Denna identifierare gör det i första hand möjligt för användare att lagra sina filer, videor och foton i iCloud, men också att använda iMessage-meddelanden med sina kontakter eller iCloud-e-post, Apple Music eller Apple TV+ streamingtjänster, säkerhetskopiering av alla deras iCloud-data i händelse av en problem eller för att synkronisera deras innehåll och dokument samt de som finns i dina olika applikationer för att hitta dem automatiskt på alla sina Apple-enheter tack vare iCloud Drive.

Att skapa och aktivera ett Apple iCloud-konto för din iPhone eller Mac är helt gratis och den här tjänsten låter dig sedan dra nytta av alla onlinetjänster som erbjuds av Apple på vilken skärm som helst och alla dina iCloud-data, oavsett version av din enhet.

Proceduren för att skapa ett iCloud-konto tar bara några ögonblick och kräver bara några få steg, inklusive skapandet av ett Apple-ID och ett lösenord, som vi föreslår för att detaljera nedan, beroende på vilken du använder. en iPhone, en Mac eller till och med en Windows-dator ansluten till Internet.

Hur skapar jag ett iCloud-konto på iPhone eller iPad?

Om du precis har köpt din första iOS-enhet, som din iPhone eller iPad, och inte har hunnit skapa ditt iCloud-ID ännu, få inte panik, du kan skapa den på några minuter så att du kan njuta av alla dina applikationer , din säkerhetskopia och din iCloud-data i molnet, oavsett version av ditt iOS-system!

För att skapa ett Apple iCloud-konto, gå helt enkelt till applikationen “Inställningar” av iOS klicka sedan på “Anslut till iPhone (eller iPad)”den första tillgängliga menyn högst upp på listan.

Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com
Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com
Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com

© Clubic.com

En panel öppnas för att skapa ett Apple-ID åt dig, som sedan låter dig komma åt ditt iCloud-konto och alternativ. Om du redan har ett Apple-ID loggar du bara in genom att ange det och ditt lösenord. Om du inte har ett Apple-ID, välj knappen “Du har inte ett Apple-ID” och tryck sedan på “Skapa ett Apple ID” i dialogrutan som visas.

Ett fönster visas på skärmen på din iPhone som uppmanar dig att fylla i information som ditt namn, ditt förnamn och ditt födelsedatum, klicka sedan på “Nästa” i det övre högra hörnet. Ange sedan din e-postadress. Det kommer att användas som ditt Apple-ID för att logga in på ditt iCloud-konto på din iOS-enhet. Om du inte har en e-postadress kan du klicka på länken på den här sidan för att skapa en iCloud-adress. Klicka sedan på “Nästa” sen på “Skapa e-postadress” att validera. Observera att denna operation är slutgiltig, du kommer inte att kunna ändra ditt iCloud-ID efteråt.

Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com
Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com

© Clubic.com

Sedan kommer du att bli ombedd att skapa ditt iCloud-lösenord och ange det en andra gång för att bekräfta det. Lösenordet måste bestå av minst 8 tecken, med stor bokstav, siffra och specialtecken. Klicka sedan på “Nästa” för att fortsätta skapa ditt iCloud-konto.

Ange sedan ditt kreditkortsnummer, som krävs för att skapa iCloud-kontot och används för onlineköp från iPhone eller iPad i App Store eller prenumerera på en prenumeration eller köp applikationer på din iPhone.

Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com
Skapa iCloud-konto iOS © © Clubic.com

© Clubic.com

iOS kommer då att påminna dig om att telefonnumret som är kopplat till din iPhone kommer att användas för att identifiera dig. Acceptera iClouds villkor för att slutföra installationen. Du kan nu avsluta appen Inställningar.

Din iPhone eller iPad loggas automatiskt in på iCloud efter installationen. Ett e-postmeddelande skickas till dig för att bekräfta operationen.

Du kan nu spara dina iCloud-dokument, bilder och foton, videor och kontakter automatiskt, men också köpa innehåll och iOS-applikationer från Apple App Store, komma åt dina iCloud-e-postmeddelanden och börja säkerhetskopiera dina iOS-mobilenheter. . Data från ditt iCloud-konto delas omedelbart mellan alla dina enheter som är anslutna till ditt Apple-ID.

Hitta vårt andra innehåll på iCloud

 • Apple iCloud recension: en molntjänst optimerad för Mac, iPhone och iPad
 • Hur skapar man ett iCloud-konto?
 • Hur synkroniserar jag bilder med iCloud?
 • Hur tar man bort ett iCloud-konto?
 • Hur återställer jag glömt iCloud-lösenord?
 • iCloud: hur använder jag Find My, Apples verktyg för att hitta dina enheter?
 • iCloud: hur skapar man en brevlåda?

Hur skapar jag ett iCloud-konto på en Mac?

Det är också möjligt att skapa ett iCloud-konto direkt från din Mac och komma åt alla dina data i molnet, inklusive ditt iCloud Drive-utrymme eller dina iCloud-foton. För att göra detta måste du först klicka på applikationen “Systeminställningar”, som inkluderar inställningar för macOS, operativsystemet för Apple-datorer. Denna handledning är giltig från Catalina-versionen och dess efterföljande uppdateringar.

Tryck sedan på knappen “Att logga in” i det övre högra hörnet av fönstret och välj sedan “Skapa ett Apple ID…” och följ proceduren som beskrivs i menyn för att börja konfigurera ditt iCloud-konto.

Skapa ett iCloud macOS-konto © © Clubic.com

Skapa ett iCloud macOS-konto © © Clubic.com

Ett fönster öppnas då och ber dig att ange den e-postadress du vill använda som iCloud-ID och sedan ett lösenord, på minst 8 tecken. Återigen, var uppmärksam på valet av ditt användarnamn, som inte kan ändras i efterhand, om du inte skapar ett nytt iCloud-konto. Klicka nu för att komma åt resten av proceduren och ange denna information sedan ditt kreditkortsnummer, vilket är obligatoriskt för att validera köp gjorda i butiker eller iCloud-prenumerationer och tryck på “Att validera”.

Skapa ett iCloud macOS-konto © © Clubic.com

Skapa ett iCloud macOS-konto © © Clubic.com

När all denna information har sparats får du ditt iCloud-konto. Din Mac ansluts automatiskt och du kan börja synkronisera dina data och hitta alla dina filer, dokument, iCloud-foton och appar från Mac App Store på din molnlagring. Ett e-postmeddelande skickas också till dig för att bekräfta att ditt iCloud-konto har skapats.

Hur skapar jag ett iCloud-konto på Apples webbplats?

Det är äntligen möjligt att skapa ett iCloud-konto från vilken enhet som helst, och inte bara från en iPhone eller Mac, genom att helt enkelt gå igenom din webbläsare för att hämta dina bilder, kalendrar och kontakter från webben.

För att göra detta, gå först till webbplatsen https://appleid.apple.com/, Apple ID-hanteringsutrymmet. Längst upp till höger på sidan ser du en knapp “Skapa ett Apple ID”.

Skapa ett iCloud-webbkonto © © Clubic.com

På den här sidan anger du din personliga information som ditt för- och efternamn, ditt födelsedatum, men också en giltig e-postadress och ett lösenord som kommer att fungera som ditt Apple-ID för att ansluta till ditt iCloud-utrymme.

Skapa ett iCloud-webbkonto © © Clubic.com

Du kan också välja om du vill ta emot reklam från Apple eller inte och slutligen ange säkerhetskoden. För att validera ditt skapande av ditt iCloud-konto och säkerställa säkerheten och sekretessen för dina data kommer du att bli ombedd att ange en kod på den här sidan och en annan kod kommer att skickas till dig senare via sms eller telefonsamtal.

Skapa ett iCloud-webbkonto © © Clubic.com

När alla dessa operationer har utförts och din information har validerats skapas ditt iCloud-konto hos Apple. Anslut nu till iCloud.com-webbplatsen via din webbläsare och ange ditt Apple iCloud ID och lösenord för att sätta in dina filer på ditt lagringsutrymme men också synkronisera och ladda ner dina kontakter, foton och videor samt ta emot e-postmeddelanden från en iCloud-adress i din inkorg , men anslut också din iPhone till iCloud och din iPad eller Mac till ditt konto för att starta synkroniseringen mellan dina Apple-enheter och ladda ner dina data lagrade på iCloud.

iCloud7

iCloud är en molnlagrings- och synkroniseringstjänst utformad och designad nästan uteslutande för Apple-terminaler. Det är en extremt lättanvänd tjänst som erbjuder lagringsutrymme till attraktiva priser. Dess synkroniserings- och delningsfunktioner mellan Mac-datorer, iPhones och iPads är ganska anmärkningsvärda och ger verklig komfort i dagligt bruk. Utanför Apples ekosystem har iCloud å andra sidan inget intresse.

För identiska eller mycket liknande priser erbjuder konkurrerande molntjänster som Dropbox, pCloud eller Google Drive många fler funktioner för att arbeta med dokument, dela innehåll, spela upp multimediafiler, etc. Så många möjligheter att iCloud reserverar i mindre utsträckning endast för Apple-användare…

Mest

 • Djup integration i Apple-enheter
 • Enkel användning
 • Dela mellan Apple-användare
 • Överkomliga priser

De mindre

 • Begränsade funktioner
 • Designad endast för Apple-produkter
 • Nedladdningshastighet
 • Endast 5 GB ledigt utrymme

Se erbjudandet

Se erbjudandet

Relaterade Artiklar

Back to top button