Hur skapar man ett gratis Tumblr-konto på spanska? – Steg för steg guide

Tumblr är ett av de bästa verktygen för att skapa innehåll. Även om sociala nätverk har blivit viktiga i vårt dagliga liv, finns det andra verktyg som gör att vi kan dela med andra användare. Tumblr används för att dela innehåll med andra användare och du kan skapa ett helt gratis konto.

Vad är Tumblr?

tumblr är en mikrobloggplattform välkänd var olika typer av innehåll kan vara delad med andra användare, såsom foton, ljud, video, text, citat och länkar. Det erbjuder attraktiv design och om det skulle jämföras med sociala nätverk, det har likes som facebook och du kan dela innehåll från andra användare som twitter retweet.

Den kan användas på datorn via webbläsaren och för Android- och iOS-användare finns det appar som kan vara det laddas ner från allas appbutik . Den har för närvarande över 474 miljoner användarkonton.

Skapa ett Tumblr-konto

Tumblr-kontot kan skapas från webbläsaren eller från mobilappen . Proceduren och gränssnittet för att skapa kontot är desamma. Om du gör det från webbläsaren, gå bara till officiella sida för tumblr.

Börja skapa konto

Det finns två knappar på startsidan. För att skapa kontot, tryck på blå “Start”-knapp Det är då registreringsprocessen börjar. På hemsidan för webbversionen av Tumblr låter en sökmotor dig söka efter innehåll på plattformen. Du kan kontrollera innehållet, men inte interagera som användare.

Ange åtkomstdata

Det finns några nya ändringar i Tumblr och precis efter att ha klickat på startknappen omdirigerar den dig till en sida för att meddela användarna att de gör nu en del av Automatic . De ber användarna om deras samtycke för att lägga till nya cookies på din enhet.

Efter att ha klarat denna nya validering måste du ange åtkomstdata för ditt nya konto . Ange din e-postadress, lösenord och användarnamn.

Lösenordet måste vara starkt och precis bredvid textrutan där du lägger in lösenordet visas en indikator som indikerar om lösenordet är starkt eller inte. de användarnamn måste vara unikt inom plattformen.

Om det inte är tillgängligt när du anger ditt användarnamn visas ett felmeddelande. Utöver detta finns en textruta med pseudonymförslag för ditt användarkonto som är tillgängliga.

Lägg till din ålder

Efter att ha validerat de uppgifter du har angett, gå till nästa sida där du måste ange din ålder . Efteråt en verifiering via captcha för att verifiera att du är människa och att du redan har ditt Tumblr-konto.

Välj 5 ämnen som intresserar dig

På den första sidan av plattformen som presenteras för dig finns det flera kategorier med olika teman. Välj minst 5 kategorier eller underkategorier med ämnen som intresserar dig så att du kan få personligt innehåll.

Detta är valfritt, vilket betyder att du kan hoppa över steg ifall du inte vill ha det. När du är klar med att välja kategorier, tryck på Nästa-knappen längst upp till höger på sidan.

Kolla eposten

Kontrollera din inkorg för att ta reda på var din första Tumblr-e-post ska vara. Verifiera din e-postadress genom att klicka på knappen Den är min!

Anslut från Android- eller iOS-enheter

Att använda appen från en mobiltelefon är ännu enklare än att använda webbversionen till ansluta . När du har laddat ner och installerat appen från appbutiken öppnar du appen och väljer knappen Anslut.

Ange din e-postadress och tryck på fortsätt-knappen. Då har du två alternativ, ange din åtkomstkod eller be mig skicka en länk till din e-post för att komma in på kontot.

Relaterade Artiklar

Back to top button