Hur skapar man ett gratis iTunes App Store-konto utan att använda ett kort? – Definitiv guide

Operativsystemet på din smartphone är det grundläggande elementet för dra nytta av alla tjänster som finns på genom denna. I denna mening blir applikationsbutiken en omfattande katalog, genom vilken du kan njuta av applikationer för din underhållning, kultur, hälsa och fritid.

I smarttelefonernas värld finns det två riktigt kraftfulla operativsystem: Android och iOS som båda har världens mest använda appbutiker . Vid detta tillfälle får du lära dig lite mer om systemet som motsvarar iPhone.

Vad är App Store?

Denna tjänst, tillgänglig för hela Apple-sortimentet : iPhone, iPod, iPad, är plattformen genom vilken du kan ladda ner de olika applikationerna kan vara tillgänglig för din region.

Under 2019, App Store hade redan mer än två miljoner applikationer mellan gratis och betald. Appar har kommit att generera nästan 2 miljarder USD för Apple, vilket återspeglar den kvalitet som denna plattform levererar med appar.

Apple ID

Om du har köpt en enhet Äpple och vill börja använda det är ett av de första stegen att ställa in det. I detta avseende måste du tillhandahålla nödvändig information för att skapa en Apple-användare.

Ditt Apple-ID är det som hjälper dig komma åt alla tjänster och njuta av alla applikationer som du kan hitta gratis eller betald via App Store.

Apples identitet

Proceduren är ganska enkel och snabb så det tar inte dig mer än fem minuter och det dyker upp när du ställer in enheten.

Men om du inte har en internetanslutning när du började använda din iPhone, iPod eller iPad, kan du göra det senare genom att följa dessa enkla steg:

 1. Gå in i appen från “App Store”.
 2. Leta upp och klicka på profilbildsikonen.
 3. Ett nytt fönster öppnas för att begära din Apple-ID-information.
 4. Klicka på alternativet som låter dig skapa en ny Apple ID-användare.
 5. Ange en systemvaliderad e-postadress.
 6. Ställ in ditt lösenord .
 7. Ange resten av informationen som begärs av Apple för att skapa din användare.

Alternativ väg i App Store

Ett annat sätt att börja skapa din Apple ID är att komma åt App Store och försöker ladda ner en gratis app.

 • I den här processen visas en ruta som ber dig att logga in med ett befintligt Apple-ID eller skapa en ny .
 • Sättet som en ny användare skapas på är detsamma som den tidigare, så du kommer inte ha några större problem att slutföra den framgångsrikt.

Skapa Apple-ID med iTunes

Om du håller denna applikation nedladdad på din dator blir det väldigt enkelt för dig att skapa ett Apple-ID för komma åt App Store . Du behöver bara följa följande instruktioner:

 • Starta “iTunes-appen”.
 • Leta upp och klicka på fliken “Konto”.
 • Välj alternativet “Logga in”.
 • Klicka på knappen för att skapa en ny användare och ange den information som efterfrågas i formuläret.

Gratis eller betald?

Under denna procedur finns det en mycket viktig punkt att tänka på: Apple kommer att be om kreditkortsinformation till vilken man kan ta ut betalningar för att få en betald applikation eller köp som görs genom applikationerna.

I denna mening är det viktigt att notera att det inte är nödvändigt att ha ett kreditkort att tycka om gratistjänster från App Store och du kan välja alternativet “Ingen”.

Resten av proceduren

När du har fyllt i det här formuläret måste du ha din telefonlinje för att Apple ska kunna skicka en verifieringskod och verifiera ditt telefonnummer ifall du behöver återställa ditt konto under någon omständighet.

Slutligen kommer ett e-postmeddelande att skickas till dig för att slutföra valideringen av ditt konto och, en gång för alla, kommer du att kunna njuta av alla tjänster från App Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button