Hur skapar man ett Discord-konto?

discord tips © clubic.com

Discord är en programvara för röstkommunikation och snabbmeddelanden. Har du precis upptäckt den här programvaran och vill skapa ett konto? Sluta se dig omkring, du är på rätt plats. I denna handledning beskriver vi alla steg för att skapa ditt konto och din lilla bonus, det tar bara några sekunder.

Skapa ett Discord-konto

1. Först, för att skapa ditt Discord-konto, måste du ladda ner programmet, oavsett om det är på Windows, Mac, Android eller iOS. När programvaran har startat, klicka på “Registrera” längst ner i fönstret.

discord handledning skapa konto

2. Fyll i registreringsformuläret med din e-postadress, ditt användarnamn (som du kan ändra hur många gånger du vill), ett säkert lösenord och slutligen ditt födelsedatum. Glöm inte att markera rutan som säger att du accepterar användarvillkoren och klicka på “Fortsätta“.

discord handledning skapa konto 2

3. För att slutföra din registrering, klicka på “Verifiera e-postadressen” i e-postmeddelandet som skickades till dig på adressen som anges i formuläret. Ett fönster bör visas som bekräftar verifieringen:

discord handledning skapa konto 3

Ditt Discord-konto har skapats! En liten handledning väntar dig på applikationen för att komma igång med programvaran, men tveka inte att konsultera våra tematiska handledningar nedan för att få veta mer.

Hitta andra tutorials på Discord:

  • Hur konfigurerar man integriteten och säkerheten för ditt Discord-konto?
  • Hur hanterar och konfigurerar du ditt Discord-konto?
  • Hur använder man Discord?
  • Hur hanterar och använder man servrar på Discord?

Relaterade Artiklar

Back to top button