Hur schemalägger jag Spotify så att den stängs av automatiskt när du sover?

En av de viktigaste sakerna idag för dem användare av teknologi är omedelbarhet och bekvämlighet. Det är därför för varje problem, det finns alltid appar för att lösa dem. Det finns många program för att ladda ner musik eller lyssna på dem online och Spotify samlar dem och mer. Du kan nu schemalägga Spotify så att den stängs av automatiskt.

För att få ut det mesta av ditt Spotify-konto rekommenderar vi att du hittar och läser bästa tips och hemligheter av denna musikapp.

Vad är Spotify?

Även om du åtminstone har hört talas om det vid det här laget, är det värt att lära dig mer om var dina nuvarande favoritappar kom ifrån. Spotify är en musiktjänst som fungerar via en anslutning till servern eller internet. Dessutom du burk också lyssna på poddar och titta på videor varav det erbjuder ett stort bibliotek.

Den är tillgänglig för många enheter och operativsystem, inklusive smarta datorer, surfplattor och högtalare. Det är intuitivt och baserat på din smak ger det förslag så att du kan träffa nya artister.

En av funktionerna som gjorde den till valfri musikapp (även med liknande och gratis alternativ) är communityn den skapade. I detta, när du väl har registrerat dig, kan du skapa din spellistor och dela dem via andra sociala nätverk.

Förutom att du kan ställa in Spotify innan du går och lägger dig, förbättrar det också din upplevelse av att använda den här appen med inaktivera automatisk uppspelning för att spara data.

spotify gratis

Att välja vilken typ av konto du vill ha är ett av de första stegen för att registrera dig i appen. Självklart, det kommer att finnas vissa begränsningar när du använder gratisversionen, men utbudet av artister du kan lyssna på är inte en av dem och alla är helt lagliga.

Om du är en ny användare kan du ladda ner den här versionen och Prova även om du säkert kommer att gilla det i slutändan.

De reklam är en del av begränsningar för denna version . Det kan vara lite irriterande eftersom man inte kan hoppa efter ett visst antal sekunder och det kommer ut med en viss frekvens.

Det är inte heller möjligt att välja en specifik låt, du måste spela en lista och därifrån vänta på att din låt kommer. Till sist, det finns ett begränsat antal låthopp som förnyas varje dag.

Spotify Premium

Hans betalningsavgifter är månatliga men det finns inga begränsningar från den tidigare versionen. En av de stora fördelarna med detta är att du kan spara spellistor till både din dator och din telefon och lyssna på dem när du inte har en internetuppkoppling. Något supernyttigt om du planerar att resa utomlands.

Tänk på att efter trettio dagar, om du behöver ansluta till ett nätverk för Spotify för att verifiera din betalning, kan du fortsätta att använda den här tjänsten.

Trots dessa skillnader är det positiva att flera av grundfunktionerna även kan användas i båda versionerna, som t.ex. skapande av listor informationsdelning och möjligheten att schemalägga Spotify att stängas av automatiskt.

Lär dig hur du schemalägger Spotify för att stängas av automatiskt

Den nya uppdateringen som alla har pratat om hjälper dig att undvika att vakna bara för att stoppa låtarna eftersom du inte märkte det och telefonen var påslagen.

Dessutom gillar många det och det hjälper dem till och med somna med musik och om du har en låt som du verkligen gillar så kan du upprepa samma låt flera gånger, men efter ett tag kan det bli tråkigt. Därför kan du med dessa enkla steg schemalägga Spotify så att den stängs av automatiskt.

Funktionen som sådan är inte ny, i själva verket är den baserad på tv-apparater och deras timer eller insomningstimer som fokuserar på att inte få oroa dig för att stänga av enheten efter en viss tid tidigare Etablerade av användaren.

  • I spelargränssnittet, gå till alternativet med tre punkter längst upp till höger på skärmen. Du kan se alternativet “Timer” tydligt eller genom att dra ner den lite.
  • I den visas de tillgängliga tiderna för att stoppa ljudet, från 5 minuter till en timme. Det fungerar som en nedräkning när du väl väljer låten du vill börja med.

Fördelen med att kunna programmera Spotify för att han går ut automatiskt när du sover är batterisparande, för även om applikationen förblir öppen kan du lämna telefonen låst direkt.

Precis som du kan schemalägga Spotify för att vara det sista du lyssnar på innan du lägger dig, kan du också schemalägga att det är det första du lyssnar på på morgonen, och detta kan göras genom att ställa väckarklockan Android med musik från Spotify.

Relaterade Artiklar

Back to top button