Hur sätter man i DFU-läge eller återställer iPhone eller iPad utan iTunes? – Väldigt lätt

Ibland kan en iPhone- eller iPad-enhet fastna i en oändlig omstartslinga. I det här fallet DFU-läge erbjuder en lösning, men hur sätter man iPhone eller iPad i DFU-läge eller återställer utan iTunes? – Väldigt lätt. I den här artikeln förklarar vi proceduren.

Hur sätter man i DFU-läge eller återställer iPhone eller iPad utan iTunes? – Väldigt lätt

Vissa Apple-användare är oroliga när de bara ser en svart skärm och Apple-logotypen på sina iPhone eller iPad . Under sådana omständigheter anses enheten ha gått in i ett oändligt upprepningsblockeringstillstånd och i själva verket utförs ingen automatisk korrigering av denna incident.

Av denna anledning presenterar vi för dig allt du behöver veta om läget DFU och hur man drar fördel av denna metod för att återställa din iPhone eller iPad till normal drift.

Vad är DFU-läge?

DFU står för Uppdatering av enhetens firmware och är ett läge för att uppdatera operativsystemet (firmware) för iPhone eller Ipad-enhet. DFU-läget tillåter inte bara användaren att tillgripa en firmwareuppdatering, du kan också installera en äldre version av iOS på din dator eller helt enkelt återställa den från en allmän krasch.

Även för att uppdatera på en generell nivå behöver du veta hur sättaiPhone iOS-uppdatering med iTunes som representerar en av de vanligaste metoderna för detta ändamål.

Vad är DFU-läge för?

DFU-läge används för att låsa upp iPhone eller kringutrustning Ipad i händelse av ett systemfel. Det här läget är mycket användbart för att installera en annan version av iOS eller för att återgå till den tidigare firmwareversionen om fel fortsätter att dyka upp.

Av denna anledning anses DFU-läget vara en uppdaterings- och återställningspunkt för Apple-enheter . DFU anses dock vara en metod som kringgår starthanteraren medan återställningen återställer alla fabriksdata till enheten.

Genom att förstå ovanstående är denna metod funktionell för att lösa problemet som a iPhone startar inte och stannar i logotypen förutom många andra liknande fel.

Hur fungerar DFU-läget?

DFU-läge fungerar som en metod för uppdatering genom vilken terminalen ansluts till iTunes för att ta emot instruktioner som utfärdats av en dator, och därmed ersätta iBoot-starthanteraren som Apple-utrustning har.

Med denna metod raderas all tidigare lagrad data och kommer att konfigureras som en ny enhet efter uppdateringen. Det är dock möjligt att återställa det tidigare innehållet endast om användaren har skapat en säkerhetskopia eller iPhone-säkerhetskopia innan gå in i DFU-läge .

Hur fungerar återställningsläget?

Återställningsläget fungerar genom att skapa en punkt som kringgår enhetens huvudnivå från systemets lasthanterare för att fixa iOS-fel .

Aktivera DFU-läge på iPhone eller iPad utan att använda iTunes – mycket enkelt

Om din enhet har problem med att kännas igen av iTunes, är det lämpligt att använda en programvara som heter Tenorshare ReiBoot . Denna applikation är tillgänglig gratis på webbplats tenorshare.es .

När du har laddat ner Tenorshare ReiBoot-programmet måste du ansluta din iPhone eller iPad till datorn via USB-stöd. När datorn känner igen din enhet väljer du alternativet “Reparera operativsystem” och sedan “Reparera”.

Ladda ner firmware

Senare är det dags att ladda ner firmware; Du kommer att utföra denna process i ett nytt fönster med alternativet “Att ladda ned”. Börja sedan ladda ner firmware, så du måste vänta några minuter. När nedladdningen är klar väljer du alternativet “Fixa nu” för att köra OS-återställning.

Slutligen kommer enheten att starta om automatiskt och därmed kan du komma åt den utan några besvär. Faktum är att du inte behöver anslutningen till iTunes för att gå in i DFU-läge för att lösa problemen med krasch, när iPhone slår inte på eller svarar inte eller innan ett allmänt fel på din iPhone eller iPad.

Relaterade Artiklar

Back to top button