Hur sätter jag prenumerera-knappen på mina YouTube-videor? – Snabbt och enkelt

Med den nya versionen av youtubestudio, det är nu möjligt att utföra många anpassningsfunktioner, som att placera prenumerationsknappen på mina videor.

Av ta bort låt från youtube-video vid lägga till slutskärmar till videor YouTube, YouTube Studio är utan tvekan ganska mångsidig.

Det är ett användbart verktyg eftersom användaren inte längre behöver navigera till kanalen för att prenumerera.

Detta gör denna uppgift mer enkel och om någon gillade videon de såg kan de snabbt och enkelt följa kanalen.

Många communitymedlemmar med redigeringserfarenhet vet hur man hanterar dessa nya funktioner i på grund av deras erfarenhet. För en ny användare kan detta vara lite komplicerat, lyckligtvis visar denna guide hur man gör det i några enkla steg.

Leta upp i YouTube Studios videomeny

Det första är förstås att logga in i profil Youtube vilket kan göras från huvudwebbsidan eller från adressen Google .

När sessionen har startat måste du i kanalen hitta alternativet för att komma åt YouTube Studio, där processen kommer att utföras.

För att göra detta måste du trycka på ikonen uppe till höger där profilavataren visas, på så sätt kommer den att visa en inställningsmeny .

I den bör du leta efter alternativet som säger” YouTubeStudio “, vilket bör vara det tredje alternativet och ska representeras av ett kugghjul med sidsymbolen inuti.

Detta tar oss till en del av plattformen, dvs ett kreativt utrymme där kanalstatistik och annat visas.

På den här skärmen kommer det att finnas en sidomeny som innehåller flera alternativ. För att utföra proceduren, välj den som säger ” videoklipp “. Detta kommer att visa listan över innehåll som laddats upp till kanalen, här du välj videon där du vill infoga knappen genom att klicka på dess miniatyrbild.

Ställ in prenumerationsknapp som slutskärm

När du väljer AV-produktens miniatyrbild kommer du att tas till en konfigurationsdel av produkten, där flera ändringar kan göras.

Men även element kan läggas till innehållet, såsom slutskärmar, som visas några sekunder före slutet av videon med information och/eller åtgärdsknappar.

Från denna metod, det är möjligt att placera knappen för att prenumerera på en eller alla videor allt kommer att bero på användaren och hans tid.

Hitta knappen “Slut på skärmen”.

För att hitta det här avsnittet måste du utforska sidan lite, till höger kan du se knappen “Slutskärm”.

För att komma åt det här avsnittet måste du välja det genom att klicka på det, det tar oss till en redigera skärmen liknande konventionella program.

Så en ruta kommer att visas som visar Översikt av videon och en tidsstapel nedan, där de sista 20 sekunderna av densamma kan ses.

Lägg till den sista skärmen genom att välja knappen Lägg till

Just där, längst ner till vänster, kommer du att ha fastnat en ruta med tre ikoner i tidslinjen. Den första har en tilläggssymbol.

Detta element gör det möjligt att lägga till en ny sista skärm på den plats där användaren lämnade markören på tidsfältet tänd. Med andra ord, där tiden kommer att pausas .

Välj typ av slutskärm

Slutligen, när du klickar på den korsformade knappen, kommer den att visa en serie av alternativ eller alternativ för objektet du vill infoga.

Dessa alternativ är: Videor, Spellista, Prenumerera, Kanal, Länk. De har olika roller och handlingar när en användare väljer dem.

I det här fallet, som är uppenbart, den som säger ” Prenumerera » kommer att väljas för att infoga en knapp genom vilken andra användare kan följa kanalen direkt.

Det återstår bara att bestämma storleken och varaktigheten av finnen, vilket kommer att vara till personens smak och slutligen alternativet » Att registrera » är vald .

Relaterade Artiklar

Back to top button