Hur rensar jag min aktivitetshistorik i mina iPhone-appar?

Att ha en smartphone idag är nästan nödvändigt om vi inte vill bli bortkopplade från världen och från våra nära och kära. I dessa enheter laddar vi ner olika applikationer för detta ändamål, men vår iPhone lagrar all information om vår aktivitet. Det är därför vi kommer att göra det i följande artikel du lära sig hur tar jag bort min aktivitetshistorik i appar på min iphone?

All denna data lagras i minnet på vår mobil, i det som kallas historia. Och eftersom den gör det sparar enheten den data om du vill upprepa en sökning vare sig det gäller webbplats, kontaktnummer eller meddelanden, det har dem till hands. Men ibland vill vi att den historien ska vara oslagbar av andra och vi vill radera den.

I Apple-märkta enheter och särskilt i iPhones kan vi radera historiken för olika appar för alltid. Och sedan visar vi dig hur du gör detta på ett enkelt sätt, precis som du skulle göra frigöra utrymme i den interna lagringen av min iPhone.

Hur rensar jag min aktivitetshistorik i mina iPhone-appar?

I följande artikel kommer vi att visa dig en mycket enkel guide som låter dig göra det Radera min appaktivitetshistorik från min iPhone. Men först måste vi specificera vad du vill ta bort och från vilka applikationer. Om du vill ta bort all din aktivitet relaterade till permanent google-tjänster dessa lagras normalt på ditt konto.

För att radera den här historiken måste du komma åt Gmail-appen från din iphone, nästa sak att göra är att hitta ikonen med tre horisontella linjer och trycka på den. Denna åtgärd genererar en meny och väljer alternativet Inställningar. Sedan hittar du alternativet Ditt konto och väljer sedan Hantera ditt Google-konto .

I det här fönstret måste du välja Data och anpassning, här ser du flera avsnitt och Aktivitet och tidslinje, du måste klicka på alternativet Min aktivitet.

I det här fönstret måste du gå upp till höger och klicka på tre punkter ikon . Ta bort aktivitet av kommer att visas och i Radera efter datum ser du en pil som pekar nedåt, tryck på den, sedan Sedan för alltid och slutligen Radera.

Så här rensar du min aktivitetshistorik i Chrome

Det första du ska göra är att öppna applikationen från telefonen, sedan högst upp hittar du ikonen med tre prickar som du måste trycka på och sedan välja Inställningar. I det här fönstret måste du hitta och välja alternativet Sekretess. Nu kommer du att hitta en ny meny men du måste välja alternativet Torka av jag’ historien om navigering kommer du att bli ombedd att bekräfta.

Därefter måste du klicka på alternativet Ta bort alla. Med denna åtgärd du radera all data du har i din webbhistorik. Som cookies, cachedata, besökta sidor etc. Du bör också välja alternativet Ta bort autofyll formulär, detta kommer att förhindra förslag att dyka upp .

Radera all data

Det finns ett lite mer extremt sätt att rensa historik över alla appar och data som lagrats på din iPhone . Men då måste du ställa in den igen, för att göra detta måste du göra följande.

Gå till startskärmen och välj Appen Inställningar sedan för att komma åt de allmänna telefonalternativen väljer du alternativet Allmänt. Bläddra till slutet och välj Återställ alternativ, nu kommer du att se ett alternativ Ta bort allt innehåll och inställningar, du måste klicka på det, bekräfta nu denna åtgärd.

Allt du behöver göra är att vänta på att mobilen återställs, den här processen kommer att ta lite tid. När det är klart kommer det initiala konfigurationsfönstret att visas, vad du nu måste göra är att göra konfigurationsoperationerna som du gjorde första gången. Om du har en säkerhetskopia, återställ den från iCloud eller iTunes .

På detta sätt har vi slutfört denna korta handledning som har visat dig några sätt som finns för att utföra denna operation och med enkla steg visar vi dig hur tar jag bort min aktivitetshistorik i appar på min iphone.

Relaterade Artiklar

Back to top button