Hur rensar jag de sista 15 minuterna av din Google-sökhistorik?

Google Tips © Clubic.com x Shutterstock

För några veckor sedan tillkännagav Google den nya möjligheten att radera de sista 15 minuterna av en sökhistorik. Vi förklarar proceduren för dig från a android smart telefon.

Imorgon alla avancerade användare ! Med Dagens tips erbjuder Clubic dig att lära dig en dold eller okänd funktion av din programvara, operativsystem eller tjänster! Allt på kortare tid än det tar att säga “klick”!

Android: Hur man tar bort de senaste 15 minuterna av Googles sökhistorik

radera Googles sökhistorik

Efter att ha rullats ut till iOS-enheter är det turen för användare av en Android-enhet att dra nytta av funktionen att radera de sista 15 minuterna av Googles sökhistorik.

Mountain View-företaget har gjort den här funktionen så enkel som möjligt:

  • Öppna Google-appen.
  • Tryck på profilbilden längst upp till höger på skärmen.
  • Tryck på infoga Radera de senaste 15 minuterna i menyn.

Du kommer äntligen att se en liten dialogruta som informerar om att sökhistoriken raderas.

Att ladda ned :

  • Google för Android
  • Google Chrome för Android

Hur tar jag bort din sökhistorik på Google?

Google Chrome

Att ladda ned

Läs meddelandet


8

Google Chrome

  • Mycket bra prestanda
  • Enkel och trevlig att använda
  • En säker webbläsare

Google Chrome behöver inte längre bevisa sina egenskaper som en stabil, flytande, snabb, säker, ergonomisk och multifunktionell webbläsare. Dess gränssnitt och dess användningssätt är lämpliga för alla målgrupper, oerfaren som informerad. Kriterier som gör att den fortfarande idag kan dominera marknaden på en global skala, och att driva utveckling som inspirerar till nya webbstandarder. Men Chrome är inte immun mot en mycket mindre formidabel aspekt: ​​insamling och kommersialisering av personuppgifter av webbläsaren, vilket gör det till ett allvarligt hot mot Internetanvändarnas integritet, desto mer när det används i kombination med andra andra Google-tjänster. Om respekten för konfidentialitet måste, för dig, gå före resten, råder vi dig att vända dig till Brave eller Firefox, mer pålitliga alternativ och tillfredsställande prestanda.

Google Chrome behöver inte längre bevisa sina egenskaper som en stabil, flytande, snabb, säker, ergonomisk och multifunktionell webbläsare. Dess gränssnitt och dess användningssätt är lämpliga för alla målgrupper, oerfaren som informerad. Kriterier som gör att den fortfarande idag kan dominera marknaden på global nivå, och att driva utveckling som inspirerar till nya webbstandarder. Men Chrome är inte immun mot en mycket mindre formidabel aspekt: ​​insamling och kommersialisering av personuppgifter av webbläsaren, vilket gör det till ett allvarligt hot mot Internetanvändarnas integritet, desto mer när det används i kombination med andra andra Google-tjänster. Om respekten för konfidentialitet måste, för dig, gå före resten, råder vi dig att vända dig till Brave eller Firefox, mer pålitliga alternativ och tillfredsställande prestanda.

Källor: Gränsen / Moderatorns blogg

Relaterade Artiklar

Back to top button