Hur ökar man den organiska räckvidden på Instagram, Facebook eller YouTube?

Nätverksverksamheten har blivit en av de mest lukrativa de senaste åren. Några tips för att lyckas på internet skadade aldrig, lär dig hur man gör öka organisk räckvidd på Instagram, Facebook eller Youtube .

Eftersom dessa tre pelare är grundpelarna i nätverk idag, är det nödvändigt att lära sig allt som krävs för att kunna lyckas med dem.

De kallas pelarna för att vara säkraste och mest hållbara . De har skapat en affärsmodell som erbjuder möjligheten att tjäna stora summor pengar till sina användare.

Öka din organiska räckvidd på Instagram, Facebook eller YouTube

Utan att gå in på detaljer utan för att ge dig lite bakgrund behöver du veta vad organisk räckvidd är på sociala medier.

I grund och botten är det antalet unika användare som såg ditt inlägg genom fria metoder. Med andra ord, mängden interaktion med innehållet.

Med andra ord, personer som kommer till din publikation för sin egen räkning och inte för reklam. Med det i åtanke är vikten av att öka den organiska räckvidden på Instagram, Facebook eller YouTube för framgång online uppenbar.

För att uppnå det senare finns följande tips. Vi måste först prata om Facebook, till att börja med få likes och reaktioner på facebook och få mer synlighet i dina inlägg, gör så här:

För det första, posta inte under högtrafik: tiderna med mest trafik på internet är inte alltid de bästa tiderna att lägga upp.

Eftersom det är mer konkurrens vid den här tiden är det bäst att skriva en timme eller två senare. Enkelt uttryckt, när strömmen av människor har gått ner, är det så dina inlägg kommer att sticka ut.

För det andra, kom i tid: leta efter de senaste händelserna som påverkade nätverket (som en kändisskandal).

Relatera det till vad du säljer eftersom alla kommer att söka efter detta ämne, de kommer att hitta ditt inlägg lättare.

Tredje ordinarie publikationen: en sida utan uppdateringar är en död sida, så ansträng dig för att posta minst en eller två gånger om dagen, om ditt innehåll är av hög kvalitet har du större chans att folk kopplar upp dig och följer dig flera gånger .

Instagram

När det gäller Instagram är knepen liknande, för vilka samma från Facebook också kan fungera här, men utöver dessa finns det också:

Interagera med prenumeranter: I alla typer av relationer är kommunikation nyckeln, och på Instagram är det inte annorlunda, bjud in dina följare att delta i kommentarerna, svara på dem om de skriver till dig och säg till dem att ladda upp historier som nämner dig och nämn dem sedan, på detta sätt båda parter kommer att vinna.

Använd alternativet för att förhandsgranska Instagram-profiler eller berättelser innan du postar för att avgöra om ändringar av det väsentliga innehållet är nödvändiga.

Använd videorna: Väg att plato fuerte de esta röda sociala son las bilder, i de senaste studierna kommer det att visa sig att videorna är i dess djup, liksom som använder herramientas att misma ansökan da para skapa attraktiva videor som vuelvan du profil mer intressant.

Sist men inte minst YouTube

För att avsluta med dessa tips om hur man kan öka den organiska räckvidden på Instagram, Facebook eller YouTube måste vi prata om kungen av videor. I det här fallet gäller även många av tipsen ovan, som konstanten, men eftersom YouTube är så annorlunda finns det andra du måste tänka på, som:

Skapa attraktiva miniatyrer : Allt konsumerat innehåll kommer in genom ögonen först, skapa en kreativ, rolig och realistisk miniatyr, kommer omedelbart att locka ett stort antal människor.

Visa anpassade miniatyrer med YouTube Studio för att konsolidera en bättre finish.

Optimera SEO : inkludera relevanta ord och nyckelord i dina titlar och beskrivningar, På så sätt kommer många människor att kunna hitta din video, eftersom YouTube kommer att rekommendera dem.

Få en lojal och aktiv fanbas : det är ingen idé att ha 1000000 inaktiva prenumeranter, fokusera på din lojala prenumerantbas och skapa innehåll för att alltid ha dem med dig i varje video, på så sätt kommer du att se hur dina visningar kommer att öka.

Och med det sistnämnda är jag redo, dessa tips är mer än tillräckligt för att öka den organiska räckvidden på Instagram, Facebook eller YouTube, men det beror såklart på din ansträngning och ditt engagemang.

Relaterade Artiklar

Back to top button