Hur ökar eller utökar jag det interna minnet på min iPhone eller iPad? – Väldigt lätt

Vet hur man ökar eller utöka ditt interna minne iPhone eller din iPad kan hjälpa dig att lösa lagringsproblem. Det är viktigt att fixa det, eftersom annars uppdateringar av applikationer som t.ex slå vad till iPhone WhatsApp uppdatering till senaste versionen kommer att påverkas .

Tidigare har enheter med 8 GB internminne lanserats på marknaden och genom åren har vi sett hur de har ökat sin lagringskapacitet.

I dagsläget kan vi köpa mobiler med upp till 128 GB lagringsutrymme, vilket vid en första anblick kan verka som tillräckligt med utrymme.

Men när lagringskapaciteten ökar kommer filer med foton, videor etc. De uppta också mer kapacitet än tidigare, tack vare förbättrade bilder.

Internminne

När vi pratar om att öka eller utöka minnet internt i din iPhone eller iPad, jag syftar på sätt att lagra information med hjälp av andra enheter. Lite som flytta filer från internminnet eller telefonen till SD-kort på Android.

Eftersom minnesexpansionen av våra enheter internt kan detta inte göras. För att göra detta måste du använda externa metoder som kan utföra lagringsfunktionen. På så sätt lär du dig med tiden hur man flyttar foton och videor från internminnet till sd-kort till exempel.

Så jag lämnar dig nedan vissa betyder att att få mer utrymme på din iPhone eller iPad-enhet.

Förbättra minnet på iPhone eller iPad

En av de mest använda metoderna av användare för att öka eller utöka det interna minnet på din iPhone eller iPad är att använda en trådlös anslutning.

Trådlöst minne kan ansluta till din iPhone eller iPad via WiFi-nätverk och kan praktiskt taget utöka iPhone-minnet till WiFi-enhetsminne.

Trådbundna lösningar kommer med 2 olika teknologier. Du kan utöka minnet med Flash-minne som kan anslutas direkt till Lightning USB på iPhone eller iPad. Det andra alternativet är det utökade batteriet med extra minne för iPhone.

Molnet

Molnbaserade lösningar fungerar bäst för att säkerhetskopiera dina kontakter, foton och videor från din iOS-enhet.

Äpple erbjuder iCloud-lagring upp till 5 GB gratis för alla iDevice-användare, lämplig för att säkerhetskopiera dina iPhone-kontakter och -inställningar.

Om du vill spara dina media och andra stora filer kan du behöva köpa ytterligare iCloud-lagring eller använda andra molnbaserade lösningar som t.ex. Dropbox, Google Drive, Box etc.

iphone extern hårddisk

Externa hårddiskar är den andra möjliga lösningen för att utöka enhetens minne. Dessa hårddiskar medföljer USB-portar eller en inbyggd WiFi-anslutning för att ansluta till telefonen.

De kan fungera som extra minnesdiskar ansluten till WiFi-nätverket och kan användas för att säkerhetskopiera iPhone-mediafiler.

Dessa inbyggda WiFi-hårddiskar kan anslutas direkt till din iPhone utan någon extra WiFi-router.

Trådlösa USB-nycklar

Trådlösa USB-nycklar medföljer Inbyggt Wi-Fi och ett internt batteri som låter dig ansluta till andra WiFi-enheter och överföra filer.

Denna nya teknik låter dig i princip ansluta mer än en enhet till minnet via WiFi-nätverket för att överföra data.

USB-minnen med kontakt

De snabba portminnena är som en USB-nyckel, de Fungerar med iPhones och iPads med Quick Connector på iOS 7.1 och senare.

Dessa enheter kan överföra data mycket snabbare än trådlösa enheter och kräver inga extra batterier för att fungera.

Du kan automatiskt synkronisera foton och videor lagrade på den anslutna enheten och även titta på videor direkt från enheten.

Du kan inte permanent ansluta den här enheten till din enhet eftersom porten på enheten måste ansluta laddarkabeln för att ladda mobilen.

Utöka iPhone-minne med batteri

Denna underbara teknik är en tre-i-ett-lösning med ett externt batteri, utökat minne och ett skyddsfodral för din iPhone.

Det extra minnet som erbjuds med denna enhet är inbyggt minne med batteriet. Du kan välja din enhet efter din användning och syfte.

Därför, om du är den som reser mycket med din enhet, kommer den bästa lösningen att vara batteribackupmodellen. Tvärtom, om du stannar hemma större delen av tiden molnbaserade lösningar är din bästa insats.

Relaterade Artiklar

Back to top button