Hur mycket kostar en prenumeration på Amazon Prime Video Channels? Finns det några ytterligare abonnemang?

Amazon Prime Video Channels är det senaste som tillkännagavs av Amazon-företaget, där det tydligt har beslutat att utöka tjänsten till multimediainnehåll som kan avnjutas av dess prenumeranter.

Prime Video är ett utrymme som låter dig se filmer, serier, dokumentärer och kortfilmer som är kända för filmvärlden idag och som med tiden blir mer populära.

Tack vare sin tjänst har var och en av dess abonnenter lyckats njuta av allt innehåll genom olika utrustningar, såsom datorer, smarta TV-apparater, telefoner, surfplattor och andra kompatibla objekt.

På grund av detta tillkännagivande försökte många återaktivera tjänsterna som Amazon erbjuder dem eftersom listan över erbjudanden är avsevärt bred jämfört med andra videoplattformar.

Således, genom denna artikel, du kan ta reda på kostnaden för prenumerationen till dessa nya kanaler och hur du kan integrera dem i din lista över tillgängliga kanaler, för att börja njuta av vad Amazon har att erbjuda.

Vad är Amazon Prime-videokanaler?

Även om plattformen som möjliggörs av detta företag redan innehåller filmer, serier och annat innehåll av gemensamt intresse, kommer varje användare med lanseringen av Prime Video Channels att vara behörig att använd en sektion som fungerar som en tv .

En sådan definition bör inte misstolkas, eftersom Amazon-kanaler fungerar som ett stort bibliotek av serier och filmer den där du kan njuta på vilken enhet som helst som är kompatibel med plattformen .

Med andra ord, Amazon Prime Video Channels är inget annat än ett derivat av Prime Video, vilket gör att du kan hitta mycket mer innehåll än vad som regelbundet finns i huvudserien.

Fördelar med att prenumerera på Amazon Prime-videokanaler

Klart definierad som en ny parameter som strävar efter att vidga gränserna angående tillgängligheten av serier och kanaler som är aktiverade inom Amazon, har detta avsnitt andra fördelar som måste beaktas för att anlita det.

Innehållet uppdaterat

Eftersom det är en uppgift som är specifikt tillägnad en grupp arbetare på Amazon-plattformen, är denna kanalmedia ansvarig för att hålla sig à jour med innehåll de mest populära efterfrågat av communityn .

Försöksperiod

Även om det är en välkänd egenhet, har Amazon Prime Video Channels också förvärvat modaliteten erbjuda en gratis provperiod till dem som är intresserade av dess innehåll.

På detta sätt kommer varje användare att kunna njuta av en tidsperiod med innehållet som detta nya medium har att erbjuda, för att göra prenumerationen i full säkerhet och undvika tragiska avbokningar och deras återbetalningsrisker.

Låga priser och erbjudanden

En annan mycket speciell egenskap hos denna plattform är lågprisstandard att dess tjänster sköter, vilket verkligen är fördelaktigt för den som vill hyra den.

Amazon Prime Video Channels Prenumerationspris

Med tanke på allt som nämns ovan bör du veta att Prime Video Channels har en lång lista med kanaler och serier aktiveras för sina prenumeranter.

Det är viktigt att nämna att denna media bara fungerar som” innehållssändare “, eftersom det inte äger någon av kanalerna, utan snarare har ett prisavtal som bestäms mellan kanalägarna och direktörerna för Amazon.

Detta bör dock inte vara en anledning till oro, för efter att ha utnyttjat den kostnadsfria provperioden som erbjuds av plattformen kan du börja prenumerera på de kanaler du vill, med hänsyn till att deras priser är mindre än tio euro per månad som varierar beroende på vilken kanal och innehåll du har.

Allt är möjligt tack vare tillgången till var och en av de kanaler som du vill ingå i din lista över tillgängliga, betraktade som ytterligare prenumerationer, som kan läggas till senare när du köper tjänsten.

På detta sätt kommer det bara att behövas komma åt Amazon Prime Video Channels-nätverket och bekräfta begäran för varje kanal på ditt Amazon-konto, så att du kan njuta av den på var och en av dina datorer och med de människor du älskar mest.

Relaterade Artiklar

Back to top button