Hur markerar jag platsen för mina videor på YouTube? – Enkla steg

Genom att tagga platsen för dina videor Youtube Var av dina liveströmmar kommer användare att ha möjlighet att se dina videor genom att söka efter dem efter plats.

Det är möjligt att när du pratar om att märka en plats kommer du ihåg olika Google Maps-processer som t.ex fästa etiketter på platsernas adresser. Eller till och med relatera problemet till sätta GPS-koordinater men oroa dig inte, det är inte det.

Förutom att erbjuda möjligheten att kunna titta på alla dina videor eller för att ha en större möjlighet att besöka, utöver det faktum att användaren kommer att kunna observera videorna som gjorts på denna plats.

För att göra ändringen av plats, det allt du behöver göra är att gå till din videosektion, där alla videor du har lagt upp kan hittas.

Användare kommer att ha möjlighet att kunna se alla offentliga videor där du har konfigurerat geolokalisering såväl som privata eller onoterade.

Men i det senare fallet måste videon delas med personen i fråga. Fortsätt läsa, genom det här avsnittet kommer jag att lära dig hur du markerar platsen för dina videor på YouTube.

Markera platsen för videorna

Genom att lägga till din plats i dina YouTube-videor, dina videor kan sökas geografiskt vilket kan hjälpa dig att få fler kvalitetsvisningar. Det är bäst att fokusera på att få 100 kvalitetsvisningar istället för 10 000 visningar, eftersom detta kan hjälpa dig att generera bättre potentiella kunder och växa ditt företag.

Här ser du hur du kan markera platsen för dina videor på Youtube på ett väldigt enkelt sätt:

 • Logga in från ombord till ditt kontoYoutube .
 • När du har placerat dina data måste du klicka på alternativet » Min kedja ” sen på ” Videohanterare “.
 • Nu måste du välja videon du vill tagga.

 • Välj alternativet » avancerade inställningar » finns under videon på fliken .
 • Nu måste du ange postadressen i rutan märkt ” Videoplats » och klicka på knapp » Att efterforska “. Adressen kommer att visas på kartan under rutan.
 • När du är nöjd med rätt plats klickar du på den blå ” Spara ändringar ” längst ner på skärmen.

Nästa gång du kommer tillbaka till » avancerade inställningar för den här videon bör du lägga märke till att adressen har konverterats till den numeriska longituden och latituden för den specifika adressen.

Geotaggning av dina videor kan göras snabbt, så om du använder videomarknadsföring och vill öka din lokala synlighet är det värt att göra.

Optimera titlar och beskrivningar för fler besök

För att optimera dina YouTube-videor, se till att videotitlar och beskrivningar matchar dina mål .

YouTube låter dig lägga till en titel på upp till 100 tecken, men den kommer att trunkeras efter 70 tecken. Som en allmän regel, skriv a catchy titel på cirka 50 tecken .

Här är några fler tips för att skriva YouTube-videotitlar för att få fler visningar:

 • Inkludera långlivade sökord.
 • Ange rubriken som en fråga.
 • Fokusera på en lösning.
 • Presentera titeln som en fallstudie.
 • Inkludera siffror.

Beskrivningen av videorna

Behandla dina videobeskrivningar som en möjlighet att öka antalet visningar som din kanals videor kan få.

YouTube-sökning kontrollerar titel och beskrivning video för ser de mest relevanta termerna och använder denna information för att rangordna videon i sökresultaten.

Du kan lägga till mer än 1000 tecken till videobeskrivningen, men endast de två första raderna kommer att synas för att ge tittarna en uppfattning om vad videon handlar om.

Det är därför det är viktigt att inkludera viktiga värdeförslag i de två första raderna beskrivning att dra nytta av andra användare.

Relaterade Artiklar

Back to top button