Hur man visar och tar bort en eller alla följningsförfrågningar som skickats på Instagram

Är det möjligt att se följförfrågningar skickade på Instagram ? Hur kan jag se väntande följningsförfrågningar på Instagram? Kan någon eller alla väntande spårningsförfrågningar avbrytas?

Instagram är en av sociala nätverk dem mer använda och dem mest populära i världen den har varit online i över 10 år och är en användarfavorit på grund av dess enkla interaktion.

På Instagram kan du följa andra användare och acceptera att de följer dig, men det är möjligt för att sluta följa alla Instagram-användare, men vad som händer med skickade uppföljningsförfrågningar på Instagram som var “väntande”?

Om du inte vet hur man tar bort en eller alla dem förfrågningar om spårning skickas på Instagram, idag på miracomosehace berättar vi hur du gör, oavsett om du har en personlig profil eller en professionell profil.

Kan jag se skickade följningsförfrågningar på Instagram?

Vid många tillfällen är det vanligt att skicka följförfrågningar på Instagram och glöm dem, men Instagram ger dig alternativ som se vem som avregistrerat dig eller se alla du har skickat följförfrågningar till och de inte har accepterat. , så förfrågningar väntar.

Det existerar flera appar som har funktionen att låta dig se de följningsförfrågningar som du har skickat på Instagram och som inte har accepterats, det vill säga alla de följförfrågningar som du har skickat och som förblev väntande.

Det är vanligtvis ganska irriterande eller obehagligt att skicka följningsförfrågningar på Instagram till privata konton och användaren eller Instagram-kontoägare bestämmer sig för att inte acceptera. Likaså är det ganska pinsamt att av misstag skicka följningsförfrågningar till främlingar eller personer som du inte vill ha i dina Instagram-kontakter.

Om du vill avbryta de följningsförfrågningar som har skickats till Instagram som väntar, behöver du bara en internetanslutning, en mobil enhet eller PC.

Steg för att avbryta alla följförfrågningar som skickas på Instagram

Det är möjligt att avbryta en eller alla följförfrågningar du har skickat på Instagram, för detta måste du gå in på instagramappen som vanligt genom att ange ditt användarnamn och lösenord.

Sedan måste du klicka på din profilbild och sedan trycka på ikon med 3 horisontella linjer på så sätt öppnas plattformsalternativmenyn.

I alternativmenyn måste du välja “Gå till inställningar” och sedan gå till avsnittet “Säkerhet”. I säkerhetssektionen hittar du flera avancerade alternativ, bland annat du måste hitta “Åtkomstdata” efter att ha klickat på det här alternativet kommer ett nytt fönster att laddas i programmet.

I avsnittet eller rubriken “Åtkomstdata” hittar du all information om ditt konto, såsom dess skapandedatum, etablerade lösenord, uppföljningar och andra alternativ, det är ganska likt “Facebook aktivitetslogg”.

Bland alternativen som visas du måste klicka på “Kontakter” sedan på “Visa följförfrågningar”, på detta sätt kommer alla följförfrågningar du har skickat att visas, för att avbryta dessa behöver du bara klicka på personens användarnamn, ange din profil och avbryta förfrågan.

Hur avbryter jag väntande förfrågningar från PC?

Processen annullering av spårningsförfrågningar skickas till Instagram från en PC är ganska lik processen att sluta följa förfrågningar som skickas från mobilen.

Det första steget är att ange ditt Instagram-konto på plattformens webbplats från en PC, sedan måste du trycka på ikonen för en mutter för att komma åt kontoinställningarna.

Du måste välj “Säkerhet och integritet” klicka sedan på “Kontodetaljer”, detta kommer att ladda en ny sida i webbläsaren där alternativet “Visa skickade spårningsförfrågningar” kommer att visas. På så sätt kommer du att kunna se alla förfrågningar du har skickat som inte har accepterats.

Relaterade Artiklar

Back to top button