Hur man visar kommentarer jag gjort på YouTube-videor från PC

Om du vill veta hur man ser kommentarer jag gjort på YouTube-videor från datorn, Du är på rätt plats. Eftersom vi kommer att visa dig i detalj hur du kan se alla kommentarer du har gjort på det sociala nätverket Google Video.

Vi känner alla till YouTube, den mest populära videoplattformen idag. Där alla vill vara och de kämpar för sin plats bland de tusentals och åter tusentals youtubers som dyker upp med jämna mellanrum.

Kommentarer är en viktig del av detta sociala nätverk. Vem som helst med ett konto kan lämna en kommentar på videon de väljer (förutsatt att den är aktiverad).

Men hur man ser kommentarer vi gjort på youtube ? Oroa dig inte eftersom samma webbplats har ett avsnitt där du kan se dem alla.

Från det här avsnittet kommer du inte bara att kunna se dem alla och svara till personer som har svarat dig . Men du kan också redigera kommentarer och ta bort dem om du tycker att det är lämpligt.

Följ denna lilla steg-för-steg handledning så kommer du att kunna få tillgång till snabbt till alla kommentarer du har gjort när som helst på YouTube utan problem.

Hur man ser mina kommentarer på YouTube-videor

Det enklaste sättet är det vanliga. Leta reda på videon där vi lämnade en kommentar och scrolla bara ner . Vi kan uppskatta att konversationerna kan grupperas för att enkelt följa dem.

YouTube-kommentarer kan ses av vem som helst, de kan inte göras privata. En annan sak att tänka på är att om du har fått ett meddelande om ett svar eller en kommentar och du inte kan se den när du öppnar den, kan det bero på att den har raderats. .

Om du vill se alla dina kommentarer på YouTube det är inte alls komplicerat. Allt du behöver göra är att ange din kommentarshistorik . För att komma åt kommentaren i fråga, klicka bara på innehållet.

Om videon du lämnade kommentaren i har raderats eller om YouTube kan ha tagit bort din kommentar eftersom jag anser att den bryter mot ditt företags policy. Du kommer inte att se det i kommentarshistoriken eller någonstans .

Se alla mina kommentarer på YouTube

Du kan också dela din kommentar. För att göra detta är allt du behöver göra klicka på tidsstämpeln för en kommentar så att en länk skapas . Du kan använda den här länken var som helst för att dela kommentaren i fråga.

För att radera en kommentar måste du gå till kommentarshistoriken och sedan hitta den kommentar du vill ta bort. När du väl har hittat den, om du tittar åt sidan, kan du hitta tre horisontella prickar.

Om du klickar på dessa punkter öppnas en liten meny med några alternativ . Du kan välja om du vill ha det radera eller ändra den . Om du tar bort den finns det inget sätt att återställa kommentaren eller dess svar, så var försiktig i detta avseende.

Det är så lätt att lära sig för att se kommentarer jag gjort på YouTube-videor från PC . Inom några sekunder kommer du att ha alla kommentarer tillgängliga så att du kan granska, redigera eller ta bort dem om du anser det nödvändigt.

Kom ihåg att om du är osäker kan vi hjälpa dig att lösa det. Lämna det bara i kommentarsfältet som du hittar lite längre ner. Samtidigt har vi ett stort antal tutorials Youtube Om Miracomosehace rekommenderar vi att du surfar lite på vår blogg så hittar du ganska användbara saker där.Ezoicrapportera denna annons

Relaterade Artiklar

Back to top button